23948sdkhjf

Nyt kursus i emulsioner i fødevarer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Teknologisk Institut

Arbejder du med produktudvikling med fedtstoffer og vand, forbedring af holdbarhed og godkendelse af produktkvalitet, så tilbyder Teknologisk Institut nu et nyt kursus.

Teknologisk Institut tilbyder nu et nyt, lettilgængeligt kursus i emulsioner i fødevarer. Det er særligt relevant for fødevarer som fx salatdressing, is, mayonnaise og saucer (fx bearnaise), der betragtes som emulsioner. Disse produkter kræver naturlige eller syntetiske emulgatorer for at forhindre faseseparation. Holdbarheden af emulgerede fødevarer har stor betydning for mange produkters procesegenskaber, kvalitet og forbrugeropfattelse.

Kurset gennemgår teorien bag en emulsion, metoder til fremstilling og karakterisering af en emulsion og afgørende parametre for, at man kan få god produktkvalitet. Lær om emulgering af fedtstoffer i vand og vand i fedtstoffer og at identificere egnede naturlige og / eller syntetiske emulgatorer. 

Med dette kursus kan du således komme i mål med din produktudvikling og din kvalitet.

Se mere og tilmeld dig her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Teknologisk Institut

Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus C
Danmark
Teknologisk Institut

Send til en kollega

0.114