23948sdkhjf

Bliv “hooked” på fisk

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Der er ingen tvivl om, at fisk er en populær spise i Danmark, men vi kan sagtens spise mange flere af dem.

I mange år er der blevet serveret fisk i de danske hjem, og vi har altid haft rig mulighed for at få friskfangede fisk direkte fra havet. Når man spiser fisk, så er der, udover en lækker smag, også en masse fordele, hvad angår vores helbred. 

Det er heller ikke til at komme uden om, at fisken er en populær spise, fordi der er så mange forskellige slags, der alle kan tilberedes efter eget ønske. Man kan vist roligt sige, at der er et “hav af muligheder” for tilberedning og tilbehør. På trods af den store popularitet, så spiser danskerne faktisk lidt mindre fisk nutildags, end vi hidtil har gjort. Dog peger statistikkerne på, at 3 ud af 4 danskere gerne vil spise mere fisk, og det er der heldigvis rig mulighed for.

Der er fisk på menuen
Hvis du er en af dem, som gerne vil spise noget mere fisk og derfor er på jagt efter noget god og frisk fisk, så kan du med fordel lægge vejen forbi Hooked - fiskerestaurant København, der både befinder sig på Nørrebro og på Halmtorvet ved Kødbyen i København. På deres restauranter vil du blive mødt af både friskfanget fisk og skaldyr, der bliver serveret på ægte street food style maner, og så er prisen ovenikøbet til at hamle op med. 

Essensen bag alle deres retter er, at der er stort fokus på friske råvarer og veltilberedt fisk, der gør hele oplevelsen lige en tand bedre hele vejen rundt. Endvidere er der fokus på den gode smag, og at du som kunde skal have god mulighed for at forkæle smagsløgene. Retterne byder blandt andet på Lobster Rolls, klassisk Fish and Chips og deres helt egen Hooked Burger, så der vil med garanti være noget for enhver smag. 

Fra idé til handling
Hooked startede som en idé hos to venner, og denne idé udviklede sig hurtigt til et meget større koncept. Tilbage i 2017 købte vennerne en marineblå foodtruck, så de kunne få søsat deres koncept om en vaskeægte fiskejoint.

Der gik dog ikke lang tid før, at deres foodtruck voksede sig større, og det blev startskuddet på, hvad der i dag er fiskerestauranterne Hooked. Det må siges at være noget af et hjertebarn hos ejerne, og der er ingen tvivl om, at deres tilgang til frisk og veltilberedt fisk og skaldyr er hemmeligheden bag deres popularitet. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.11