23948sdkhjf

Siemens - Nye Simatic MindApp's

| Medlemsnyhed | Indrykket af Siemens A/S

Overvåg og optimer ydeevnen på din maskine ud fra aktuelle driftsdata via app

Simatic Performance Insight er navnet på den nye MindSphere app, der giver dig mulighed for at overvåge og optimere ydeevnen for maskiner og anlæg ud fra aktuelle driftsdata.
Performance Insight MindApp kan hjælpe  med at give overblik over din proces og sammenligne maskiner, produktionslinjer eller hele fabriksanlæg. Det giver mulighed for produktionsoptimering ved hjælp af øget indblik i processen og analyser baseret på individuelle KPI-beregninger for fx kvalitet, ydeevne, tilgængelighed m.m.
Det er nemt at oprette og konfigurere dash-boards med Performance Insight. Med visning af talværdier og detaljerede grafer giver det mulighed for at bestemme og sammenligne produktionsresultater over
forskellige tidsintervaller, fx de forskellige arbejdsskift.

  • Konfigurér nemt færdige dashboards, der giver overblik over datapunkter og KPI’er
  • Beregn KPI’er baseret på egne formler for at bestemme maskinens og anlæggets ydeevne
  • Få adgang til maskine og anlægsdata – lige meget hvor du er

Få mest muligt ud af dine data og få dem visualiseret, så du bliver bedre klædt på til at optimere maskinernes tilgængelighed og ydeevne – og få mere ud af din produktion.

Reducer reaktions- og nedetid med en app, der sender besked direkte til din telefon

Du kan overvåge dit udstyr og sende beskeder direkte til Simatic Notifier app på medarbejdernes smartphone eller smartwatch og derved reducere reaktions- og nedetid.

Simatic Notifier er nu også kommet til MindSphere, så du har mulighed for at bruge Simatic Notifier hvor som helst – uden brug og opsætning af lokale servere og wi-fi.
Simatic Notifier overvåger dine data og sender meddelelser baseret på regler, der nemt kan konfigureres af dig selv.
Materialemangel?
Giv besked til din operatør – uanset hvor han er på fabrikken.
Tekniske problemer?
Advisér dine serviceteknikere – også selvom de er på en anden fabrik.

Få et overblik over alle meddelelser via en klar og enkel webbaseret brugergrænseflade. Modtag vigtige meddelelser som push-notifikationer via en app på din smartphone.
Få adgang til alt dette, uanset hvor i verden du er, og accepter underretningen for at lade dine kolleger vide, at du er på opgaven.

Vil du vide mere, kontakt Technology Specialist Steffen Sohl

Vil du modtage fagspecifikke nyhedsbreve fra Siemens?

Siemens har tre elektroniske nyhedsbreve – InstallatørNyt, InstrumenteringsNyt og Totally Integrated Automation NYT. Alle nyhedsbrevene er fyldt med spændende produktnyheder, inspirerende cases, lærerige arrangementer, effektive tips og tricks, attraktive konkurrencer, nye digitale features m.m.

Tilmeld dig her: www.siemens.dk/news

Medlemsnyhed

Indrykket af
Siemens A/S

Borupvang 9
2750 Ballerup
Danmark
Siemens A/S

Billeder & videoer

mind app, mindsphere, siemens

Send til en kollega

0.063