23948sdkhjf

Hvorfor skal man bruge specielt køkkengrej til keramiske glasplader?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Det er vigtigt at anvende det rigtige køkkengrej, hvis du har keramiske glasplader.

En keramisk glasplade er en kogeplade med keramisk glasafdækning ovenpå. Denne type komfurer har en tendens til at varme hurtigt op, men den er også meget skrøbelig.

Til det skal du bruge de ideelle pander og gryder for at forhindre skade. De bedste materialer er emalje og porcelæn. De fungerer godt med denne slags kogeplade. Andre muligheder, der ville fungere uden problemer, er rustfrit stål, kobber og aluminium.

Keramisk kogegrej betragtes typisk som sikkert på denne kogeplade, men det er faktisk et no-go. Hvis du bruger keramiske pander og gryder, kan du ende med at skade glassets overflade.

Men det er ikke kun materialet, der afgør, om det er det rigtige køkkengrej til keramisk glas, for det er nemlig også designet. For disse komfurer sammenlignes intet med en fladbundet gryde eller gryde med det ideelle materiale.

Sådan vælger du det rigtige køkkengrej til keramisk kogeplade
Ønsker du at få det bedst mulige produkt? Så skal du vide om den kritiske faktor om dem først:

Materiale & belægning
Det første materiale, der skal overvejes, er emalje, som du for det meste finder som belægning til støbejerns stykker. Det opvarmes hurtigt, og du undgår også skader på komfuret, som støbejern kan producere.

Så har du porcelæn, det er temmelig tæt på emalje, da det normalt også fungerer med støbejern stykker. Men du kan finde pander lavet af porcelæn helt. Det er stadig sikkert og pålideligt at bruge med en keramisk glasplade. Det vil ikke forårsage nogen skade og opvarmes virkelig hurtigt.

Kobber er et andet fremragende valg. Selvom det ikke skraber overfladen på kogepladen, kan det efterlade nogle pletter efter sig. Men det er stadig et anstændigt kogegrej materiale til keramiske glasplader.

Og hvis du kan gå til aluminiums-køkkengrej eller rustfrit stål, ville det være dit bedste valg. Det eneste problem er, at disse metaller kan være temmelig dyre.

Hvad man skal undgå?
De materialer, du skal undgå, er keramik, støbejern og enhver form for stentøj. De ridser enten overfladen på komfuret eller opvarmes til sidst ikke godt nok.

Men bortset fra materialet, skal du også huske at undgå køkkengrej, der ikke har en flad bund. Uoverensstemmelser kan endda ridse overfladen uanset materiale.

Der er skrevet en meget fin artikel på hjemmesiden den amerikanske hjemmeside KitchenGene og artiklen hedder; What Is the Best Cookware to Use on a Ceramic Glass Cooktop. Her vil du kunne læse meget mere om dette emne samt se, hvilket køkkengrej de anbefaler.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.109