23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AxFlow A/S styrker sin position indenfor kompressorer og service med overtagelsen af Trio Trykluft

AxFlow A/S styrker sin position indenfor kompressor- og servicemarkedet med overtagelsen af Trio Trykluft ApS.

Trio Trykluft har specialiseret sig i trykluftudstyr og generatorer til nitrogen, med landsdækkende service, vedligeholdelse, installation og rådgivning. Ved at tilbyde både produkter og rådgivning giver Trio Trykluft brugere af trykluftsystemer og gasgeneratorer mulighed for at bruge én leverandør til alle deres behov. Virksomheden har ligeledes en stærk nicheposition på det hurtigt voksende nitrogen marked.

Søren Weihrauch administrerende direktør, AxFlow A/S udtaler: ”Denne overtagelse styrker AxFlow’s serviceudbud i Danmark, hvilket er i tråd med vores overordnede vækststrategi. AxFlow har allerede en stærk tilstedeværelse på markedet med pumper og kompressorsalg i de samme sektorer som Trio Trykluft, hvilket kan tilskrives AxFlow’s overtagelse af Gardner Denver vakuumpumpe/kompressorsalg og service tilbage i 2014. Overtagelsen af Trio Trykluft vil i høj grad komplementere og styrke AxFlow’s kompressor- og serviceaktiviteter og give kunderne en endnu mere omfattende service.”

AxFlow’s produktprogram omfatter pumper, filtre, UV-systemer, kompressorer, vakuumpumper, blæsere og omrørere. Overtagelsen af Trio Trykluft vil give AxFlow en endnu stærkere markedsposition. Grundet bedre markedsdækning og kortere afstand mellem kunder og serviceteknikere vil der være forbedret serviceeffektivitet for alle kunder indenfor fødevare-, laboratorie-, pharma-, vand- og spildevandssektoren.

Claus Schjellerup, administrerende direktør og ejer af Trio Trykluft, glæder sig over overtagelsen og udtaler: ”det er en meget spændende mulighed, og jeg ser frem til at udvikle forretningen videre sammen med AxFlow.”

AxFlow A/S
Schæfergårdsvej 19
2765 Smørum
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20557699
P nummer: 1004625253

Kontaktperson

CBT
Charlotte Bagger Thomsen
Produktchef
+45 48168870 cbt@axflow.dk

Send til en kollega

0.048