23948sdkhjf

AGV’er fra Kjærgaard – Nu med leasing

| Medlemsnyhed | Indrykket af Kjærgaard A/S

AGV løsninger fra Kjærgaard A/S kan nu finansieres med leasingaftaler, så vi også tilpasser os din virksomheds økonomi bedst muligt. Vi tilbyder en bred vifte af muligheder inden for køb og leasing.

AGV løsninger fra Kjærgaard A/S kan nu finansieres med leasingaftaler, så vi også tilpasser os din virksomheds økonomi bedst muligt.
Vi tilbyder en bred vifte af muligheder inden for køb og leasing. Vi har udviklet særlige løsninger til små og mellemstore virksomheder. Med en kort leveringstid og en gennemprøvet AGV-teknologi, kan vi bidrage til en konkurrencedygtig drift.

De førerløse trucks bidrager med øget effektivitet, frigivelse af medarbejderressourcer og sund forretningsudvikling i virksomheden. Løsningerne skaleres og formes efter virksomhedens behov.

Fremtiden er kun lige begyndt. Netop nu vælger flere og flere virksomheder at satse på fremtidens førerløse teknologi. I tæt samarbejde med N.C. Nielsen tilbyder Kjærgaard en stab af veluddannede medarbejdere, der alle er særdeles godt inde i både AGV-teknologien og Lindes omfattende standardprogram af effektive lagertrucks.

Sammen med N.C. Nielsen tilbyder Kjærgaard at analysere den interne logistik. Vi kortlægger det samlede flow fra varemodtagelse/vareafgang, over transportveje og til opbevaring samt ordrepluk – og analysen munder ud i en anbefaling med alternative forslag. Vi giver et samlet billede af lagerets infrastruktur, visualiserer det i enkle modeller og giver dig dermed et enkelt og brugbart beslutningsgrundlag til en forbedret logistikløsning.

Læs mere om AGV’er her: https://www.kia.dk/kjaergaard-agv-foererloese-trucks/

Medlemsnyhed

Indrykket af
Kjærgaard A/S

Helge Nielsens Alle 10
8723 Løsning
Danmark
Kjærgaard A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109