23948sdkhjf

CPF - bæredygtig under tre spor

| Medlemsnyhed | Indrykket af CPF Denmark A/S

Vores vision ”Kitchen of the World”, forpligter os til at levere produkter af høj kvalitet og sikre, at der bliver produceret varer under bæredygtige forhold, både socialt og miljømæssigt.

Bæredygtig under tre spor

Som en af verdens største producenter af fjerkræ, føler CPF et stort ansvar og forpligtelse overfor alle sine samarbejdspartnere. Ikke kun til at levere produkter af høj kvalitet, men også produkter, der er produceret under ordentlige forhold, og med tanke for miljøet.

Vores bestræbelser på at drive bæredygtig vækst har gjort, at vi nu for 5. år i træk er blevet anerkendt som medlem af Dow Jones Sustainability Indices (DJSI), og for andet år i træk som medlem af FTSE4Good Emerging Index.

Hos CPF arbejder vi med bæredygtighed under tre spor:

Fødevaresikkerhed - Vores mål er at forbedre kvaliteten og fødevaretilgangen for forbrugerne. Samt forbedre levevilkårene for vores produktionsdyr.

Et selvforsynende samfund – I 2020 skal 100% af vores top leverandører af dyrefoder, råvarer og emballage være revideret, så de er mere bæredygtige.

Balance i naturen - I 2020 er vores mål at reducere CO2-udledningen med 15% pr. produktion, vandforbruget med 25% pr. produktion og affald med 30% pr. produktion i forhold til 2015.

Vedvarende energi

En global opvarmning er i gang, og langt de fleste klimaforskere er enige om, at temperaturstigningen først og fremmest skyldes menneskets udledning af drivhusgasser. De høje temperaturer skaber ekstremt vejr og vandstanden i verdens have stiger. Klimaændringer truer landbruget og dermed også vores fødevarer. Vi ser derfor vigtigheden af, at tilpasse vores forretning så miljøet bliver mindst muligt påvirket.

De menneskeskabte drivhusgasser kommer især fra forbrænding af kul, olie og naturgas. For at reducere udledningen af drivhusgasser skal der bruges vedvarende energi som bioenergi, vindenergi, solenergi, geotermi og andre teknologier der er CO2-neutrale.

Hos CPF arbejder vi målrettet mod at reducere udledningen af drivhusgasser, og af vores totale energiforbrug kommer 25% fra vedvarende energi.

I 2020 er vores mål at reducere CO2-udledningen med 15% pr. produktion, i forhold til år 2015, og 2025 skal udledningen være reduceret med 25%.

Vi arbejder også på at reducere vores energiforbrug pr. produktion. Fra 2020-2025 er målet, at energiforbruget skal falde med 15%, sammenlignet med 2015.

I starten af året gik vi i gang med at installere solcelleanlæg på vores farme i Thailand. I alt skal der solceller på 34 farme. Tilsammen sigtes der mod at generere mere end 40 megawatt elektricitet fra solenergi. Projektet skal hjælpe med at reducere drivhusgasemissionerne med 28.000 tons CO2 pr. år.

Ønsker du at vide mere om CPF og vores strategi for en bæredygtig udvikling, klik på linket.

www.cpfworldwide.com


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
CPF Denmark A/S

Svinget 5
6800 Varde
Danmark
CPF Denmark A/S

Send til en kollega

0.063