23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Primoreels går ind i kagebranchen

Primoreels har leveret første stand-alone unit til en kageproducent i Holland - den seneste branche, som har fået øjnene op for dette unikke låg system.

Primoreels har netop leveret en stand-alone unit til et stort hollandsk bageri i forbindelse med idèen om at kunne bruge de svejsebare låg på ruller til en række nye müsli produkter, der leveres i bægre med påsvejst låg til en stor tysk dagligvare kæde.

Ønsket om et transparant låg billigere end den nuværende løsning, besparelse på logistik samt muligheden for at bruge arbejdeskraften fra den aktuelle maskine andre steder i produktionen, gjorde udfaldet, da den hollandske producent besluttede sig for at vælge Primoreels løsningen.

Pakkelinien hos den hollandske producent var leveret med en udstanset oblat løsning, men det var muligt at placere Primoreels stand-alone unit tilpasset til den eksisterende pakkelinie uden at skulle ændre hele systemmet. Blandt andet blev svejsestaionerne bibeholdt og giver derfor mulighed for både at producere med udstansede låg og samtidig benytte det unikke låg på rulle system fra Primoreels.

Primoreels A/S
Skimmedevej 10
4390 Vipperød
Holbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31933692
P nummer: 1014984468

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078