23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dagbog fra Directions EMEA 2019 - dag 1

Columbus deltager, i disse dage, på Directions EMEA 2019 i Wien, en af de største konferencer for Dynamics Business Central (tidl. NAV) partnere. Columbus Directions Team bringer de seneste nyheder hver dag i denne blog.

Af: Thomas Halse, Market Manager Dynamics 365, Columbus.

Dag 1: Dynamics 365 Business Central understøtter den moderne virksomhed
Microsoft ser at den moderne digitale virksomhed mødes med krav om:
- at være proaktiv, altså at kunne reagere hurtigt på forandringer
- at have sammenhængende processer
- et altid opdateret og holistisk billede af virksomhedens performance
- at kunne levere løsninger og resultater hurtigt

Med Fall Release (aka Business Central 2019 Wave 2, der blev frigivet i oktober 2019) har Microsoft et solidt bud på, hvordan kravene til den moderne virksomhed skal understøttes! Dette understøtte bl.a. af nye analyser fra bl.a. IDC og Gartner, der giver Dynamics 365 platformen en rigtig god rating. 

Hos Columbus deler vi begejstringen og ser, at de massive investeringer i produktudvikling i den grad rammer hovedet på sømmet! Vi kan have sagt det før, men gentager gerne – vejen til digital transformation bliver helt sikkert understøttet med Dynamics 365.

Efter flere års lovende tilløb går Microsoft nu "all-in" på at fremtidssikre deres forretningsløsning til små og mellemstore virksomheder. Med Fall Release 2019 følger både en intuitiv og fleksibel brugerflade (browser og apps), masser af ny funktionalitet og stærk synergieffekt med den øvrige Microsoft-platform som f.eks. Office 365, PowerBI og Azure. Hertil kommer et nyt udviklingsmiljø, der fuldt ud understøtter udbygning af funktionalitet ud fra en "app-tankegang" uden at røre ved kerneapplikationen. Vejen er dermed banet for kontinuerligt at holde sit forretningssystem up-to-date og samtidig have fleksibilitet til at tilpasse sig når markedskræfterne kræver det.

Fall Release 2019 er samtidig et endegyldigt farvel til Dynamics NAV (Navision). Med Dynamics 365 Business Central får man en 100% moderne forretningsløsning, leveret enten som en cloud-løsning eller afviklet lokalt/hosted. Og med "app-tankegangen" kan man abonnere på nye services eller processer, som behovet opstår. Det kunne f.eks. være projektstyring, field service, marketing eller HR. Der er masser af potentiale med Microsoftplatformen og den er afgjort ikke blevet mindre med Fall Release.

Gennem vores industriløsninger (fødevarer og produktion) har Columbus været med på Dynamics 365 Business Central-rejsen i flere år. Vi står klar til at hjælpe både eksisterende og nye kunder med at få fordel af de nye muligheder, som Dynamics 365 Business Central tilbyder. Læs også vores blogindlæg: Bør jeg rykke til Business Central - og hvordan foregår det i praksis?

Følg med på vores blog – vi kommer til at se nærmere på nyhederne i Fall Release 2019 over de næste par dage!

Columbus A/S
Lautrupvang 6
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13228345
P nummer: 1018457497

Send til en kollega

0.047