23948sdkhjf

Nye partnere i Dansk Stålmontage

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Stålmontage A/S

I marts 2018 gik medejer og tidligere direktør hos Dansk Stålmontage Palle Andersen bort. Siden har der været forhandlinger omkring hans ejerandel af firmaet.

Ved Palle Andersens død overtog Henrik Jensen posten som direktør og har siden kørt firmaet videre alene.

Parterne er nu nået til enighed, og Palle Andersens del af Dansk Stålmontage er blevet solgt til Hans Clausen og Vagn Hansen, der begge er stiftere og tidligere medejere af Cabinplant. Henrik Jensen fortsætter som medejer og direktør.

Handlen betyder blandt andet, at Dansk Stålmontage vil øge samarbejdet med firmaet Dana-Technology, der ejes af Vagn Hansen. Dana-Technology ligger i Erhvervsparken i Tommerup og er en højteknologisk virksomhed med konstruktion samt salg og markedsføring af rustfri procesudstyr inden for pet food- og human food-industrien.

- Jeg er selvfølgelig rigtig glad for, at det er lykkedes at få aftalen på plads. Jeg er sikker på, at Vagn og Hans kan være med til at tage Dansk Stålmontage i den retning, vi gerne ser os selv gå. De har begge været i branchen i mange år og kender derfor både kunder og samarbejdspartnere, hvilket er vigtigt for mig. Jeg ser frem til samarbejdet, fortæller direktør Henrik Jensen. 

Et godt fremtidigt samarbejde
Vagn Hansen ser også frem til det fremtidige samarbejde med Dansk Stålmontage og er sikker på, at Dansk Stålmontage og Dana-Technology vil få gavn af hinanden i fremtiden.

- Hos Dana-Technology ser vi store muligheder i en kombination af de to virksomheders styrker. Vi kan blandt andet udnytte Dansk Stålmontages stærke produktionsapparat til fremstilling af teknologisk udstyr, hvilket vil understøtte en effektiv markedsførings- og salgsindsats af de produkter, som er udviklet af Dana-Technology, fortæller han.     

Også Hans Clausen er glad for handlen:

- Jeg har arbejdet i Dansk Stålmontage i knap to år - primært i forbindelse med salg, marketing og strategi. Det er derfor med stor fornøjelse, at jeg kan fortsætte det videre arbejde, siger Hans Clausen, og fortsætter:

- Det er vores tanke, at Dansk Stålmontage i årene fremover skal bruge en del kræfter på eksportarbejdet og på produktudvikling. Det bliver en spændende tid.

Handlen kommer ikke til at have indvirkning på samarbejdet med nuværende kunder eller samarbejdspartnere eller på den daglige drift hos Dansk Stålmontage, der lige nu har seks kontoransatte og omkring 24 smede ansat i deres lokaler på Tolderlundsvej i Odense. Her bliver der arbejdet i rustfri stål, og virksomheden producerer blandt andet small scale-anlæg, filterhuse, CIP-spjæld og platforme til kunder i især fødevareindustrien.    


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Stålmontage A/S

Tolderlundsvej 106
5000 Odense C
Danmark
Dansk Stålmontage A/S

Send til en kollega

0.078