23948sdkhjf

Når du har brug for KROGE, OPHÆNG og STATIVER, er vi klar!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gottfred Petersen A/S

VIDSTE DU, at Gottfred Petersen er din komplette leverandør af alle de produkter, du bruger i samtlige faser af en overfladebehandling? Fra KROGE, OPHÆNG og STATIVER til alt i silikoner, gummi og EPDM-plast?

Afdækning handler i ordets reneste forstand om at dække af, når du skal male, coate, sandblæse, pulverlakere eller metallisere. Alle former for afdækning til overfladebehandling har nemlig den funktion, at afdækningen sørger for, at der ikke kommer maling, sandblæsning eller anden overfladebehandling ind de steder, hvor du ikke ønsker det.

Og til det formål lagerfører vi alle de produkter, du har brug for som:

  • Kroge, ophæng og stativer
  • Hætter og propper
  • Tape og rondeller
  • Slanger og bånd

Ud over den afdækning du bruger ved overfladebehandling, har vi produkter på lager, som er specialfremstillet til afdækning i vindmølleindustrien. Her finder du en række meget stærke afdækningstapes, som er så gennemarbejdet, at de ikke efterlader nogen former for klister eller andet, du skal bruge tid på at fjerne.

Og så LAGERFØRER vi også dine varer for dig! Det betyder, at når dine varer er på vores lager, er det os, der sørger for, at du får varerne leveret, så de er dér, når du har brug for dem. Og findes der bedre alternativer til de varer, du normalt modtager, tager vi dem gerne ind i vores sortiment for at spare dig for flest mulige leverandøromkostninger.

>> Gi’ os et kald på 6341 1230 <<

Vi er altid klar til at fortælle dig meget mere ... 

PS. Og fordi vi er lagerførende i netop KROGE, OPHÆNG og STATIVER, leverer vi dine varer FRA DAG TIL DAG! En fleksibilitet, der er med til at sikre din produktion.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gottfred Petersen A/S

Langelandsvej 15
5000 Middelfart
Danmark
Gottfred Petersen A/S

Send til en kollega

0.14