23948sdkhjf

Pease - God mad fra ærten

| Medlemsnyhed | Indrykket af Findus Danmark A/S

Det skal være enkelt at spise grønt. Derfor har vi valgt Pease. Et vegansk ærteprotein, perfekt når du vil variere i køkkenet med noget, som er lige så godt for dig, som for miljøet. Klimasmart, godt og propfyldt med protein.

Pease er nem at smagsætte og passer godt i burgere, bowls, tex mex, lagsagne og i en vegetarisk kødsauce. Takket være det lave CO2 udslip er Pease et klimavenligt valg af protein.

Hos Findus har vi dyrket og forarbejdet ærter i mange år. Det er en del af vores DNA. Derfor føles det næsten som en selvfølge, at Pease er et resultat af, at vi tror på et grønnere liv og på vegetariske  proteiner, som den perfekte base i nyere grøn madlavning. 


Pease findes i dag som burger, boller, fars, strimler og krydret  pulled med smag af chili og hvidløg. Desuden arbejder vi hos Findus hele tiden med, at udvikle nye og spændende produkter. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Findus Danmark A/S

Islevdalvej 214
2610 Rødovre
Danmark
Findus Danmark A/S

Billeder & videoer

Veganask, klimasmart alternativ, grønne retter. pease burgerVeganask, klimasmart alternativ, grønne retter. pease burgerVeganask, klimasmart alternativ, grønne retter. pease bollerVeganask, klimasmart alternativ, grønne retter. pease strimler

Send til en kollega

0.094