23948sdkhjf

Den fleksible serie af sikringsholdere til din eltavle

| Medlemsnyhed | Indrykket af Siemens A/S

Smeltesikringer anvendes stadig i mange applikationer inden for både industri og effektfordeling. Smeltesikringer har nogle fordele i forhold til sikringsløse anlæg, og derfor anvendes der stadig mange sikringer.

Der findes flere forskellige typer af sikringsholdere/afbrydere alt efter, hvilken applikation de skal anvendes til.

Sentron 3NP1 er en serie af sikringsholdere til DIN/NH-sikringer og findes i mange forskellige versioner, der giver mulighed for optimering af dine løsninger. Serien er alene sikringsholdere, altså ikke en sikringslastafbryder, hvor der afbrydes med et kontaktsæt, før sikringen gøres spændingsløs, men en holder, hvor sikringen trækkes direkte ud af hovedstrømmen, hvilket betyder, at der ikke kan kobles med belastning. 3NP1-serien fås i en lang række forskellige versioner, og som noget nyt også i andre konfigurationer end 3-polet, fx:

  • 1-, 3- og 4-polet
  • DIN00 – 3 sikringer, 160 A–630 A
  • Med flade terminaler, boksterminaler eller til 60 mm skinnesystem
  • Med eller uden sikringsovervågning

Sentron 3NP1-serien er den absolut mest omkostningseffektive løsning af sikringsholdere til DIN-standard smeltesikringer, og med 1-polede versioner kan du også vælge en optimal løsning til DC-applikationer.

Se videoen for mere information

Download Manual/katalog

Få mere info: Industry Mall

Eller kontakt Technology Specialist Allan Pedersen Tlf.: 20 49 36 41 

Vil du modtage fagspecifikke nyhedsbreve fra Siemens?

Siemens har tre elektroniske nyhedsbreve – InstallatørNyt, InstrumenteringsNyt og Totally Integrated Automation NYT. Alle nyhedsbrevene er fyldt med spændende produktnyheder, inspirerende cases, lærerige arrangementer, effektive tips og tricks, attraktive konkurrencer, nye digitale features m.m.

Tilmeld dig her: www.siemens.dk/news

Medlemsnyhed

Indrykket af
Siemens A/S

Borupvang 9
2750 Ballerup
Danmark
Siemens A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.082