23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vælg dit vakuum med omhu og spar penge

Siden 1998 har vi forhandlet Leybold, og det gør vi ene og alene fordi de leverer kvalitet i topklasse. Leybold har gennem 165 år sørget for kvalitet, innovation og teknisk snilde, og det lader ikke til at de stopper lige foreløbigt.

SOGEVAC – olietætnet lamelvakuumpumpe
Nutidens forbrugere stiller store krav til, hvad en vakuumpumpe skal efterleve af grønne krav. Den skal være olieemissionsfri, have stabil drift og samtidig være bæredygtig. Med disse ting in mente har Leybold skabt den kompakte SOGEVAC NEO D, der er en innovativ 2-trins vakuum pumpe med integreret oliestøvsseperator, der er monteret på udstødningssiden. Det betyder at arbejdsmiljøet forbliver rent og fri for oliestøv.
SOGEVAC NEO D er optimiseret til applikationer, der kræver en pumpehastighed på 1x10^-2 til 1 mbar. Fordelen ved SOGEVAC NEO D er, at du får en pumpe der er billigere end konventionelle alternativer, hvilket gør du kan opnå en besparelse på op til 10% i energiomkostninger som følge af den mindre roterende masse. Som altid kan du opnå yderligere besparelser ved at tilføje hastighedskontrol til dit setup i form af en frekvensomformer.

DRYVAC DV 200 og DV 300 – den innovative tørpumpe
DRYVAC er udviklet til den moderne produktion. Den tilbyder maksimal energieffektivitet, holdbarhed og fremtidssikret netværksteknologi. Takket være rotorens mål og det innovative design af klasse IE3-motoren, kan du se frem til et lavt energiforbrug og lave CO2-udledninger. DRYVAC modellernes seneste skud på stammen, DV 200 og 300, er udviklet mhp. drift i industrien og der er derfor taget højde for det slid de bliver udsat for, som følge heraf. Høj fugtighed, støv og andre former for partikler bider derfor ikke på en DRYVAC, der tilbyder dig lang levetid og samtidig et minimalt niveau af vedligeholdelse.

VARODRY – den 100% oliefri, tørløbende skruepumpe
Den oliefri og luftkølede pumpe garanterer det vakuum, du har brug for. Det kompakte design gør den nem at integrere i nye eller systemer, du allerede har oppe at køre. Den kommer med en integreret lyddæmper, der sørger for at decibels bliver holdt nede på et acceptabelt niveau. VARODRY er fuldstændig tør og ren, og forhindrer partikler og olie i at migrere ind i vakuumkammeret, eller ud i luften. En yderligere fordel er at den kan køre ved ethvert vakuum ved indgangssiden, og den er modstandsdygtig når det gælder almindelig chokventilation. Det betyder at du kan køre et utal af cyklusser uden at den bliver overbelastet. VARODRY garanterer dig uafbrudt drift uden nedetid, og det gør den især brugbar til varmebehandling og metallurgi.

SCROLLVAC - lave energikrav og høj pumpehastighed
Den oliefri og luftkølede SCROLLVAC egner sig særdeles godt til eksempelvis vakuumovne i laboratorier. Modellen er en letvægter, og kommer i et kompakt design med lille footprint, der gør den nem at installere i et nuværende setup. Designet er funktionelt, og simplificerer daglig håndtering af forpumpen - som eksempel herpå kan nævnes, at de roterende dele i pumpen er hermetisk forseglede, hvilket reducerer kontaminering. Ved at gå væk fra akseltætninger, der er modtagelige overfor slidtage, har man opnået en større grad af driftsikkerhed.

Så kort fortalt: hvad end dit behov er, så kan vi finde en pumpe, der passer til dig. Vi er stolte af vores samarbejde med Leybold, der altid sikrer vores kunder det bedste resultat; kvalitet, der sikrer den bedste produktion, den højeste sikkerhed af din produktion, og den længste drifttid.

Som altid er vi at fange på telefon 4320 2600.

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Send til en kollega

0.046