23948sdkhjf

KEN HYGIENE SYSTEMS sikrer høj hygiejnesikkerhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

Når man arbejder i operativ management, så er det vigtigt at identificere måder hvorpå man kan optimere produktionsflowet. Et andet særdeles vigtigt punkt er at adressere hygiejne.

Det højeste hygiejne niveau 

KEN Equipment Washer Disinfector serien sikrer det højest mulige niveau af hygiejne og imødekommer de mest stringente krav fra fødevare-, biotech- og pharmaindustrierne.

Vores vask/desinfektion filosofi er at ændre vandet mellem de forskellige faser, og derved eliminere risikoen for kryds-kontaminering af allergener, Listeria etc. Termisk desinfektion over 90 grader sikrer det bedste og sikreste output. Vi har igennem de sidste 76 år udviklet en bred vifte af vaske principper, som alle sikrer den bedst mulige effektive rengøring af kundernes kritiske procesudstyr.

KEN Equipment Washer Disinfector EWD 25/50

Eksempelvis, vores KEN Equipment Washer Disinfector EWD 25/50 er specielt velegnet til vask og desinficering af udstyr placeret på hylder. Vaskearmene er placeret mellem hylderne, hvor udstyret er. Vaskearmene bevæger sig horisontalt, mens de drejer 360 grader (omkring sig selv). Dette sikrer exceptionel dækning, både over og under emnerne.

Sammenlignet med andre maskiner, til vask af udstyr, er KEN Equipment Washer Disinfector EWD 25/50 designet med henblik på at opnå den højest mulige hygiejnesikkerhed. Dette sikrer vi bl.a. ved at skifte vaskevandet mellem hvert programstep og udføre et slutskyl/desinficering med rent varmt (90+ grader) vand som afslutning på vaskeprocessen. På denne måde er vores pålidelige Equipment Washer Disinfectors effektive værktøjer i allergen kontrol og eliminering af kryds-kontaminering.

EWD 25/50 sikrer ligeledes et meget højt hygiejne niveau gennem en ensartet og automatiseret proces. Dette giver kvalitetsafdelingen et dokumenterbart vaskeresultat, der lever op til de strenge hygiejnekrav, som producenterne er underlagt.

God fleksibilitet

Vores maskiner er ekstremt fleksible og multifunktionelle. De kan bruges til rengøring af et ubegrænset antal af procesudstyr.

Forbedrer arbejdsmiljø og procedurer

Vores Equipment Washer Disinfectors har et robust strømlinet design med fremragende tilgang til alle områder, hvilket gør vedligeholdelse og rengøring lettere. Vaske- og skylningscyklusserne er programmerbare med simple programvalg, hvilket medvirker til simpel operation af maskinen.

Den isolerede sandwich konstruktion af maskinerne sikrer en overflade temperatur, der ikke overstiger 40 grader, og vores Equipment Washer Disinfectors er meget stille i drift. Dette bidrager til et mere sikkert og forbedret arbejdsmiljø.

Se mere om løsningen her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

Bøgebjergvej 60
5672 Broby
Danmark
KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.142