23948sdkhjf

Hos KEN HYGIENE SYSTEMS er det dejligt at være populær

| Medlemsnyhed | Indrykket af KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

Processen med at vaske og desinficere er ofte kaldet ”en nødvendig onde” i fødevareindustrien. Specielt når det kommer til at vaske og desinficere det mest kritiske procesudstyr, hvilket ikke kan vaskes med en manuel proces.

I forbindelse med et årligt servicebesøg af vores EWD 5000 hos en chokoladefabrik, mødte vores servicetekniker et meget entusiastisk personale, som fortalte ham, at maskinen var ekstremt populær i virksomheden – således at flere andre afdelinger i virksomheden havde introduceret udstyr, der nu bliver vasket og desinficeret i vores Equipment Washer Disinfector 5000. På denne måde bliver hygiejnen og produktionsflowet styrket i endnu større dele af produktionen.

Gennem vores dialoger med kunderne finder vi ud af deres specifikke behov og diskuterer, hvordan vi bedst kan hjælpe dem med at optimere deres produktionsflow. Kundernes behov er altid første prioritet, og vores erfarne specialister arbejder tæt sammen med kunderne for at opnå den bedst mulige løsning.

I adskillige situationer genkender vi kundens opfattelse af ”den nødvendige onde”, og vi møder kunder der, efter at have investeret i en løsning fra KEN HYGIENE SYTEMS, nærmest er blevet omvendte, og de oplever således, at vask nu kan gennemføres nemt, sikkert og ensformigt.

Den fremragende fleksibilitet, vores forskellige løsninger tilbyder, giver også kunderne næsten uanede muligheder for at anvende maskinen til andet procesudstyr end det der oprindeligt var planlagt.

Med en EWD 5000 opnås mange fordele 

Ved at investere i en EWD 5000 fra KEN HYGIENE SYSTEMS får du en multifunktionel maskine, der både vasker og desinficerer, hvilket gør den til en åbenlys problemløser i virksomheder, hvor hygiejne har absolut topprioritet. 

Desuden har maskinen følgende fordele:

  • Designet med to modificeret dobbelt glasdøre, der åbner horisontalt. Kun en dør kan åbnes af gangen.
  • Kan vaske med temperaturer op til 95⁰C.
  • Eliminerer risikoen for kryds-kontaminering.
  • Sikrer en valideret proces.
  • Kundetilpasset vogne kobles til maskinen og sikrer fleksibilitet og optimal vask af emnerne.
  • Automatisk selvrengøring uden manuel intervention.
  • Markedets laveste vandforbrug. Dette resulterer i færre omkostninger til opvarmning og et minimalt forbrug af rengøringsmiddel.

Se mere om løsningen her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

Bøgebjergvej 60
5672 Broby
Danmark
KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062