23948sdkhjf
Del siden
Annonce

LISSMACs slibe- og afgratningsmaskiner vinder indpas

Lige siden AVN Pladeteknik A/S fik agenturet på LISSMACs slibe- og afgratningsmaskiner den 22. maj 2018, hvor kontrakten blev underskrevet, har de arbejdet målrettet på at få LISSMACs slibe- og afgratningsmaskiner introduceret til det danske marked.

Modtagelsen har været yderst positiv, ifølge teknisk salgskonsulent for AVN Pladeteknik Morten Dahl.  

Optimeret arbejdsproces

LISSMACs SBM maskinserie kan kantrunde og afgrate bl.a. stansede og laserskårne emner på begge sider - i én arbejdsproces. LISSMAC maskinerne fjerner graten og afrunder kanten samt efterlader en ensartet overflade på begge sider af emnet.

En af hovedårsagerne til den positive modtagelse på det danske marked er, at LISSMAC maskinerne kan spare virksomhederne for mandskabstimer og kan optimere produktionen. Processen automatiseres i stedet for at afgratningen af emnerne bliver foretaget manuelt.

Det er en maskininvestering, som hurtigt er tjent hjem, når du regner omkostningen ud pr. bearbejdet emne i mandetimer. Beregningen viser, at hvis man har to personer til at afgrate emner i 8 timer pr. dag, så kan en person afgrate det samme antal emner på 8 timer pr. dag med hjælp fra en LISSMAC slibe- og afgratningsmaskine. Allerede i løbet af kort tid begynder investeringen at give overskud – ud over den økonomiske fordel, får man også ensartet emner og reduceret støv i virksomheden. Desuden kan virksomheden bruge medarbejderen til andre opgaver, som igen er medvirkende til at øge den samlede produktivitet,- ifølge Morten Dahl.

LISSMAC maskinen model SBM-L 1500 kan f.eks. også nedbringe omkostningerne til vedligehold- og materialeomkostninger, da maskinen kan udstyres med automatisk slidkompensation, så maskinen regulerer og indstiller selv slibehøjden i takt med at slibebåndet bliver brugt, - pointerer Morten Dahl.

En verden til forskel med LISSMAC

En verden til forskel, sådan beskriver Kenneth Marcussen fra KM Vandskæring i Nørresundby oplevelsen med den nu installerede LISSMAC afgratningsmaskine fra AVN Pladeteknik.

KM Vandskæring i Nørresundby er specialister i vandskæring af emner i alle typer materialer, herunder rustfrit stål, stål, aluminium og porøst materiale.

Træls manuelt arbejde

”Vi har hidtil foretaget afgratningen manuelt. Det har vi brugt mange mandetimer og meget mandskab på, så det er blevet til en del overtid i produktionen. Derfor var det nødvendigt for os at finde en afgratningsmaskine, som kunne automatisere processen.

Vi havde også brug for ekstra kapacitet for at kunne følge med efterspørgslen, så der ikke opstod flaskehalse omkring efterbehandlingen af emnerne. Det er intet problem nu – LISSMAC maskinen kører komponenterne igennem, så de bliver kantrundet og afgratet på begge sider i én arbejdsproces. Det gør, at vi kan tage endnu flere opgaver ind”, tilføjer ejer Kenneth Marcussen.  

Under Hi-messen i Herning, tilbage i oktober, blev endnu en LISSMAC maskine solgt til JE Laser.

”Vi har valgt, at investere i en LISSMAC afgratningsmaskine på Hi-messen, da vores kunder i stigende grad har efterspurgt denne ydelse fra os. Vores kunder har førhen selv varetaget afgratningen eller har fået det gjort ude i byen, derfor var det naturligt for os, at høre på vores kunders ønsker og tilbyde kunderne denne mulighed selv, - udtaler ejer John Ellegaard fra JE Laser.    

Få en LISSMAC demonstration
AVN Pladeteknik modtager en LISSMAC maskine i uge 45, så interesserede kan få en demonstration i

AVN Pladetekniks nyindrettede maskin Showroom.

 

 

 

AVN Gruppen
Dalager 1-5
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70907216
P nummer: 1002330853

Send til en kollega

0.047