23948sdkhjf

Generationsskifte i EL:CON Bygningsautomatik

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

1. november 2019 overtager Thomas Tørngren Nejsum posten som funktionschef i EL:CON Bygningsautomatik.

Efter syv år på posten som chef i EL:CON Bygningsautomatik har funktionschef Jørgen Kildahl Josefsen besluttet sig til at træde et skridt tilbage og overlade roret til den yngre generation.

»Jeg har ud over de syv år som chef i EL:CON været ansvarlig for diverse CTS-afdelinger i over 25 år, og med mine snart 69 år er det på tide at få nye, yngre kræfter til«, forklarer Jørgen.

Den 1. november 2019 overtager Thomas Tørngren Nejsum derfor posten som funktionschef for afdelingen Bygningsautomatik. Thomas, der er uddannet elektriker og el-installatør, har været i EL:CON Bygningsautomatik i fire år - først som tekniker og senere på forskellige lederposter og sidst som driftschef med ansvar for den daglige drift.

Jørgen forlader ikke EL:CON men skal fremover tage sig af salget til landsdækkende kunder, servicekontrakter, hostingaftaler og udvalgte kunder, samt opsøgende salg. Bygningsautomatik har oplevet at gå fra otte til 40 medarbejdere over den syvårige periode, Jørgen Klidahl Josefsen har været chef for afdelingen.

Se mere om EL:CON Bygningsautomatik.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.083