23948sdkhjf

Nye regler for branddøre og brandskydeporte den 1. november

| Medlemsnyhed | Indrykket af Door System A/S

Den 1. november må der ikke længere sælges brandskydeporte og udvendige branddøre, der ikke er godkendt og også CE-mærket i henhold til den nye europæiske standard EN 16034.

Den 1. november træder nye regler vedr. branddøre og brandskydeporte i kraft, som betyder, at der ikke længere må sælges brandskydeporte og udvendige branddøre, der ikke er godkendt og også CE-mærket i henhold til den nye europæiske standard EN 16034. De gamle brandklasser BD30 og BS60 er erstattet med nye EI230 og EI260 brandklasser.
 
Alle udvendige hængslede branddøre skal således nu CE-mærkes. Door System har længe solgt hængslede branddøre, der er testet og godkendt efter den nye standard, og nu har vi også fået godkendt vores produktionssystem, så vi kan begynde at CE-mærke vores hængslede branddøre.
 
”Også brandskydeporte skal CE-mærkes fra den 1. november 2019. Vi har længe solgt testede og godkendte brandskydeporte efter EN 1634 og EN 13501-1 og er i fuld gang med at få de sidste godkendelser på plads for også at kunne CE-mærke vores brandskydeporte”, fortæller Brita Rosenbech, kvalitetschef hos Door System.
 
Hvis du har spørgsmål i forbindelse med de nye regler for branddøre og brandskydeporte eller har brug for råd og vejledning, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os på tlf. 8692 1171.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Door System A/S

Agerskovvej 16
8362 Hørning
Danmark
Door System A/S

Send til en kollega

0.079