23948sdkhjf

EDT Smart Embedded® - fra idé til design på minutter

| Medlemsnyhed | Indrykket af M-Comp A/S

Med Smart Embedded® fra EDT tilbyder M-Comp A/S en kompakt touch-løsning med integreret MCU, PCAP-touch controller og display-styring. Disse højt integrerede moduler er beregnet til at blive brugt som intelligente displayløsninger.

Med en MCU fra STMicroelectronics, som har høj levetid på markedet, samt
en række interfaces som f.eks. RS485, SPI og CAN, er det nemt at lave et flot betjeningspanel med mange
funktioner på kort tid uden væsentlig hardware udvikling.

Applikationer køres i FreeRTOS, som giver høj effektivitet og ekstremt kort opstartstid. Det lave ressourceforbrug sikrer optimale muligheder for grafik og animationer, og sikrer en flydende programafvikling.

Med det gratis designværktøj: TouchGFX, kan et GUI hurtigt og nemt opbygges, og de grundlæggende funktioner med tilhørende kode og funktionskald kan indsættes undervejs. Designidéer afprøves let i både simulator og i hardware. Dette giver tid og plads til at koncentrere sig om den bagvedliggende kode, så både udseende og funktionalitet er i top. Med evt. tilkøb af en specialdesignet cover lens kan man give sit produkt det unikke udtryk og design, som giver stor synlighed på markedet.

EDT Smart Embedded® er en komplet displayløsning med afprøvet langtidsholdbar teknologi og dokumentation, samt support i topklasse. Smart Embedded® er på alle parametrer en attraktiv, konkurrencedygtig og tidsbesparende løsning, lige fra udvikling og prototyping over produktion til after sales service.

Ved kun at have en enkelt leverandør fås et overskueligt kvalitetsfeedback, hvor man kun skal henvende sig ét sted i forbindelse med support.

Hos M-Comp A/S er vi specialister i displayløsninger, og vi har stor erfaring med EDT Smart Embedded®. Vi bistår gerne med rådgivning og support. Kom hurtigt i gang – prøv et af vores komplette evaluation kits, som vi fører i tre forskellige størrelser: 4.3” – 7” – 10.1”.

For yderligere information kontakt:
Peter Linnet
Telefon: 8753 8812
Mobil: 30152674
Mail: pl@m-comp.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
M-Comp A/S

Kometvej 8D
8700 Horsens
Danmark
M-Comp A/S

Send til en kollega

0.064