23948sdkhjf

Bureau Veritas Kick Off Seminar 2020

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

Traditionen tro kickstarter vi år 2020 med aktuelle nyheder inden for kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, sikkerhed og bæredygtighed - og alligevel er intet som det plejer.

Bureau Veritas Kick Off Seminar 2020 byder nemlig på et så imponerende udvalg af emner, key note speakere og virksomhedscases, at vi udvider til et heldagsevent under temaet: "Towards a Sustainable Future".

Det betyder, at du blandt andet kan se frem til at høre Royal Greenland, Ege Carpets, Berendsen og Bureau Veritas dække emner som bæredygtighed, FNs 17 verdensmål, cirkulær økonomi og de nye regler for kemisk APV.

2020 byder også på hele 2 key note speakere, idet dagen åbnes af Mads Nipper, CEO i Grundfos, som fortæller, hvordan de arbejder med FNs verdensmål, mens Lykke Friis, tidligere Klima- og Energiminister, lukker og slukker, når hun bevæger sig væk fra de virksomhedsspecifikke oplæg og sætter bæredygtighed og verdensmålene i et dansk, europæisk og globalt perspektiv.

Så det er tid til at gå på opdagelse i programmet og tilmelde dig (og din kollega) til lige præcis de oplæg, som lyder interessante for jeres virksomhed.

Gå på opdagelse i dagens program...

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Send til en kollega

0.109