23948sdkhjf

Azelis vokser igen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Azelis Denmark A/S

6 nye ansættelser hos Azelis

Efter en forrygende opstart med forhandlingen af produkter fra Roquette og senest CP Kelco, er det nødvendigt med flere hænder til at løfte i fælles flok hos Azelis. Derfor er der løbende hen over sommer og efterår blevet ansat 6 personer i den nordiske organisation. Alle med stor erfaring og brede kompetencer indenfor produktudvikling, salg og kundeservice. Dette kommer kunderne uden tvivl til at mærke fremover.

Produkterne fra hhv. Roquette og CP Kelco omfatter følgende; stivelser, glucoser, polyoler, maltodextriner, pectin, carrageenan, xanthan og gellan gum. Det er kvalitetsprodukter fra producenter med både ISO 9001 og FSSC 22000 certificerede produktioner. Primært er det plante-baseret produkter fremstillet af korn, kartoffel, ærter, citrusfrugter og tang.

Azelis har i forvejen et bredt produktprogram med ingredienser til fødevareindustrien i hele Norden, og med de 2 nye leverandører tilføres en lang række spændende produkter med funktionelle egenskaber, som tilbyder kunderne et hav af muligheder for at udvikle nye produkter indenfor deres område og det hjælper Azelis naturligvis gerne med.

For yderligere oplysninger: per.nygaard@azelis.dk Tlf: +45 4526 3305

Mere om Azelis: www.azelis.com

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Azelis Denmark A/S

Lundtoftegårdsvej 95
2800 Kongens Lyngby
Danmark
Azelis Denmark A/S

Send til en kollega

0.094