23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spangsberg Chokolade: Det søde logistikliv

Hos Spangsberg Chokolade i Tåstrup går det stærkt. Med et stigende antal produkter til både handlen og foodservice er der brug for et habilt logistisk overblik, og det er præcis, hvad logistikchef Maria Laursen er garant for.

Maria har været med i fem år, først som Michael Spangsbergs højre hånd, til sin nuværende stilling som logistik – og butikschef, med ansvaret for samtlige af Spangsberg 13 fabriksudsalg, og en samlet stab på 30-35 medarbejderne.

Med stillingen følger ansvaret for Spangsbergs medlemskab hos GS1 Denmark, et medlemskab, som Maria nødigt ville være foruden: ’For år tilbage foregik det meste af vores aktiviteter i en notesbog, og alt var tungt og meget besværligt. Da jeg blev ansat, fik jeg med det samme ansvaret for alle GS1-aktiviteterne, så jeg fik travlt. Jeg anede ikke hvad GS1 var og jeg tror, at jeg i starten ringede ind hvert 15 minut, for det var vigtigt for mig, at få styr på alle detaljer – når nu, logistik var mit ansvar’, smiler Maria.

Pladen fuld

Spangsberg Chokolade har pladen fuld, når det gælder medlemskab og antal services hos GS1. Med GS1Trade Sync, GS1Trade Exact, GS1Trade Image og GS1Trade Transact kører samtlige af Spangsbergs logistik og regnskabsaktiviteter nemlig med stor succes via GS1. I takt med at sortimentet støt vokser hos Spangsberg Chokolade, bliver det kun tydeligere for Maria, hvor vigtigt det er, at hun har styr på forsyningskæden:

’Nu er der jo efterhånden et krav fra de forskellige datamodtagere og fødevarestyrelsen udstikker også hele tiden nye regler, så man skal virkelig være oppe på dupperne i forhold til GS1. Men jeg synes godt om – at vi et og samme sted har billeder og ja, faktisk alt, hvad vi og vores kunder skal bruge af informationer. Som nævnt, tror jeg, at jeg har ringet til GS1 tusind gange, og nogle gange tænker jeg, at de må være godt trætte af mine spørgsmål, men igen, det er vigtigt for mig, at alt spiller i takt med at Spangsberg vokser og sortimentet også bare bliver større og større. Og jeg bliver heldigvis altid mødt med godt humør og hjælp til selv de mindste ting’, smiler Maria.

 De vigtige medlemsdage

GS1 afholder hvert år en række gratis medlemsdage landet over, hvor man som GS1-medlem bliver opdateret om både need-to-know om stregkoder og up-dates om stamdata, og Maria er fast inventar til disse events:

’GS1’s medlemsdage, skatter jeg rigtig højt. For selvom jeg er rigtig godt inde i de fleste detaljer omkring vores GS1-medlemskab, så ved jeg, at der fra år til år er ændringer, forbedringer osv. til alle services – og jeg elsker at holde mig opdateret i mine ansvarsområder. Hvis jeg bare får 5% nyt med hjem fra medlemsdagen er jeg glad, så jeg bliver ved med at tilmelde mig år for år, afslutter Maria.

 

 

 

GS1 Denmark
Vesterbrogade 149
1620 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10629845
P nummer: 1000109004

Kontaktperson

MA
Malene Andersen
man@gs1.dk

Send til en kollega

0.047