23948sdkhjf

Temaeftermiddag

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nordjysk FødevareErhverv

Dansk gastronomi som løftestang for udvikling af fødevarebranchen.

Dansk gastronomi er stormet frem det seneste årti. Danske restauranter er blandt verdens bedste. Dansk innovation vækker opsigt i hele verden og vores fødevarer efterspørges langvejs fra. 43% af udenlandske turister angiver de danske spisesteder, som én af årsagerne til at vælge Danmark.

Denne eftermiddag sætter fokus på, om gastronomien kan være løftestang for en styrket afsætning af danske fødevarer på eksportmarkederne, udvikling af bedre måltidsvaner, bæredygtighed, mindre madspild og understøtte udviklingen af Danmark, som en interessant turistdestination.

Disse tre spændende indlægsholdere vil belyse dagens tema:

  • Kenneth Toft-Hansen - Direktør ved Svinkløv Badehotel, fortæller den spændende historie om Svinkløv Badehotel, vejen til Lyon og guldet ved Bocuse d’Or.
  • Søren Kyed - Gastronomisk konsulent ved Dansk Cater, fortæller om de udviklingsmuligheder han ser for Dansk Cater, i at støtte op om Svinkløv Badehotels deltagelse i Bocuse d’Or.
  • Søren Mattesen - Direktør ved Vilsund Blue, som er Danmarks største muslingeproducent, fortæller om, hvilken værdi gastronomi har for fødevareerhvervet.

Tid & Sted: Tirsdag d 26. november kl. 13:30-16:00 på NOVI Science Park, Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg Ø.

Læs mere om de enkelte indlæg og tilmelding her!

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nordjysk FødevareErhverv

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Øst
Danmark
Nordjysk FødevareErhverv

Send til en kollega

0.094