23948sdkhjf

IT hosting udfordringer man skal overveje, når man opgradere

| Medlemsnyhed | Indrykket af Columbus A/S

Flere og flere virksomheder flytter op i skyen på grund af de mange fordele den har, så som forretningseffektivitet, skalerbarhed og rentabilitet.

Af: Kim Lykke Schytt, Service Delivery Manager, Columbus.

Da en migration til skyen er en vigtig begivenhed, der påvirker din virksomhed, er det fornuftigt at overveje flere faktorer for at høste de maksimale fordele.

I denne blog vil vi diskutere de fire vigtigste spørgsmål der relaterer sig til IT hosting, som du skal besvare, før du formulerer din cloud plan:

1. Krav til lovgivning og sikkerhed
De fleste sikkerheds- og regeloverholdelsesproblemer vedrører dine data. Afhængig af datakriterierne, har du strenge krav til sikkerhed, backup, og gendannelse. Hvis du flytter dine data fra at ligge lokalt til skyen, skal du overholde branchens regler og love.

Derfor skal du sikre dig, at din leverandør overholder de relevante sikkerhedsstandarder, som for eksempel ISO 27001 (primært EU) eller SOX (hovedsageligt USA).

2. Privat vs. Offentlig
En privat sky tilbyder høj kontrol, sikkerhed, fleksibilitet og skalerbarhed, men den kan være meget dyrt. I en offentlig sky deler du ressourcer med andre virksomheder. Det er skalerbart, pålideligt og kan hjælpe med at reducere omkostninger. Med dine data flyttet til en offentlig sky kan du desuden give dine medarbejdere mulighed for at fokusere på mere forretningskritiske opgaver.

3. Hybrid mulighed
Når du har besluttet dig for at flytte dine data til skyen, kan du vælge mellem en 'on-premise' og en cloud hostet af en leverandør eller du kan få det bedste ud af begge på en hybrid platform. En hybrid sky tilbyder mere fleksibilitet ved at give dig lov til, at beholde noget af det sensitive data lokalt og flytte resten til skyen.

4. Omkostningsvurdering
Det kan være udfordrende at estimere omkostningerne af cloud computing tjenester, da de typisk er skalerbare og tilgængelige efter behov. Derudover kan det gøre det svært for IT afdelingen at sikre sig, at budgettet er stort nok til at dække cloud udgifterne. Derfor skal du have en præcis eller mere detaljeret omkostningsevaluering for at tage kontrol over dine udgifter.

Alle virksomheder har unikke krav. Det primære, når du flytter til skyen er at få identificeret din virksomheds specifikke udfordringer, når du vælger cloud udbyder. Med den rigtige udbyder kan du med succes skræddersy dit cloud computing miljø, for at opnå dine mål. Lige meget hvilken sky – privat, offentlig eller hybrid – du vælger, skal du være sikker på at dit valg er strategisk og at det passer til din virksomhed.

Læs mere om skyen her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Columbus A/S

Lautrupvang 6
2750 Ballerup
Danmark
Columbus A/S

Send til en kollega

0.094