23948sdkhjf

Gravlund Industrigummi A/S tilbyder sprøjtestøbning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gravlund Industrigummi A/S

Den sjællandske producent af tekniske gummiløsninger tilbyder sprøjtestøbning typisk til kunder inden for medicinalindustrien samt til mere simple industrikomponenter

Gravlund Industrigummi tilbyder sprøjtestøbning til den voksende andel af virksomhedens kunder, som stiller ekstremt høje krav til kvaliteten af de støbte emner, og hvor vi kan tilbyde specialkontrol af hvert enkelt emne.

Virksomheden sprøjtestøber blandt andet en række forskellige produkter til et dansk firma, som udvikler højteknologisk udstyr til tandlægeklinikker i Europa. Det drejer sig om udvikling og produktion af alt fra komplicerede designemner til simple pakninger. Blandt andet har Gravlund Industrigummi benyttet sprøjtestøbning til produktion af et unikt produkt, der har gennemgået en udviklingsfase med prøveproduktioner i forskellige hårdheder, gummityper og 4 farvevarianter. Alt sammen i Gravlunds produktion, hvor der er kort vej fra idé til produkt.

Sprøjtestøbning sikrer, at emnet støbes i et lukket system, hvor gummiet sprøjtes ind i en stålform under tryk. Dette sikrer en minimal kontakt til miljøet omkring formen, og med færre kaviteter i hver form kan der holdes en meget høj og ensartet kvalitet i de producerede emner.

Sprøjtestøbningen foregår endvidere adskilt fra den industrielle produktion hos Gravlund Industrigummi.

For yderligere information, kontakt os på tlf. 4466 9830 eller info@gravlund.dk. Se også invitation på www.gravlund.dk for et besøg på virksomheden.

 

Om Gravlund Industrigummi:

- Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.

- Opretholder for 6. år i træk den højeste kreditrating, AAA.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gravlund Industrigummi A/S

Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Danmark
Gravlund Industrigummi A/S

Send til en kollega

0.078