23948sdkhjf

Automatisering Styrker El-tavler fra FH Automation

| Medlemsnyhed | Indrykket af FH Automation A/S

FH Automation, en af Jyllands førende virksomheder inden for industriel automation, styrker produktionen af El- og styringstavler med nye bearbejdningsmaskiner.

FH Automation har årtiers erfaring med at designe og bygge el-, automatik- og styretavler. Vi kan både udvikle prototyper, lave specialiserede løsninger og forestå serieproduktion. Det hele foregår på værkstedet i Horsens. 
Med hjælp fra nye bearbejdningsmaskiner og tilskæringsmaskiner effektiviserer FH nu en række tunge og tidskrævende arbejdsgange i sin produktion. Det betyder, at virksomheden øger kvaliteten, mindsker omkostningerne og forbedrer arbejdsmiljøet.

Delopgaver Eller Komplet Produktion

FH Automation forbedrer derfor en i forvejen komplet produktion af tavler. El-konstruktører kan lave diagrammer og dokumentation ud fra kundens dessiner, lige så vel som de kan arbejde med færdige tegninger. Vi kan nøjes med at producere særlige delkomponenter, eller vi kan lave tavlen komplet og færdig. Afslutningsvis kan kunden få hjælp med at downloade software til programmérbare komponenter og foretage en FAT. Dermed kan en færdig tavle sendes direkte fra værkstedet og ud, hvor den skal bruges. 

Bred Erfaring Giver Innovative Løsninger

Når I står med en udfordring, der ikke umiddelbart findes standardløsninger til, griber FH bolden og hjælper til den optimale løsning. Hos FH Automation vil de ikke kun nøjes med at producere en standardløsning. Enhver tavle er unik, og det gælder om at skabe noget, der udnytter potentialet i den samlede løsning optimalt. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FH Automation A/S

Fuglevangsvej 45
8700 Horsens
Danmark
FH Automation A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078