23948sdkhjf

Stop statisk elektricitet før det starter

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Statisk elektricitet elsker koldt, tørt vejr!

Her hvor vinteren nærmer sig, går temperaturerne ned og luftfugtigheden falder. Lavere luftfugtighed betyder, at en statisk ladning er mere tilbøjelige til at blive opbygget på ikke-ledende materialer som papir, plast eller glas – men den statiske ladning opbygges også på ledende materialer som metal eller ledende plast.

Emballage og elektroniske komponenter er meget følsomme over for statisk elektricitet
Virksomheder i emballering-, produktions- og fremstillingsindustrien er mere udsat for statisk elektricitet, hvor operatørerne kan få stød, materialet kan sætte sig fast eller der kan ske et fuldstændigt stop af produktionslinjen.

Den bedste metode til at fjerne problemet med statisk elektricitet er ved at bombardere ladede overflader med en strøm af ioner, der bærer den modsatte ladning for at neutralisere ladningen og eliminere statisk relaterede problemer.

AVS tilbyder en række produkter, der eliminerer statisk elektricitet:

  • Super ion luftkniv: Luftkniven fjerner statisk elektricitet fra plastmaterialer, net, blade, ark og folie samt andre produktoverflader, hvor iturivning, blokering og voldsomme stød er et problem.
  • Super ion ringblæser: Ring af ioniseret luft til at fastspænde rundt om et emne, der neutraliserer og rengør overflader i konstant bevægelse. Den er ideel til anvendelse på rør, kabler, stangpressede materialer, slanger, ledninger mm.
  • Ion luftkanon: neutraliserer statisk elektricitet og rengør på en afstand af op til 4,6 m uden nogen bevægelige dele. Den er ideel til områder, der er svære at nå eller hvor pladsen er begrænset og hvor der kræves en koncentreret strøm af statisk eliminerende ioner.
  • Ion luftpistol: kombinerer en utrolig hurtig nedbrydning af statisk elektricitet med et lavt trykluftforbrug. Det er en ideel måde at fjerne både statisk elektricitet, snavs og støv fra tredimensionelle emner inden sammenbygning, emballering, maling eller færdigbehandling.
  • Ion Luftdyse: leverer en støjsvag koncentreret luftstrøm, der kan dække et meget bestemt punkt uden at forstyrre andre områder. Ion Luftdysen er den ideelle måde at fjerne statisk elektricitet og støv fra små dele inden emballering, vakuum filmindpakning/vakuumpakning, tryk, malerarbejde eller færdigbehandling.
  • Ion bar: Den ioniserende skinne eliminerer statisk elektricitet på papir, film og plast- materialer der kan tiltrække støv og snavs, ødelægge produktpræsentation, medføre iturivning og blokering samt forårsage personskader. Den ioniserende skinne passer til små indbygningsmål i maskiner, hvor elektriske ladninger genereres.
  • Punkt-ionisering: er en kompakt enkeltpunkts ioniseringsenhed, der er ideel til vindings-, tilbagevindings- og skæreopgaver. Den kan også monteres gennem et rør for at neutralisere statisk elektricitet, der opstår ved materialer i bevægelse.

Ønsker du mere information?
Kontakt os på 4656 4343, hvor vi sidder klar til at hjælpe. Du kan også se mere om løsningerne til at eliminere statisk elektricitet ved at downloade vores brochure i højre kolonne eller via nedenstående link.

www.avsdanmark.dk/statisk-elektricitet

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079