23948sdkhjf

99% køber el for dyrt

| Medlemsnyhed | Indrykket af European Energy Insurance ApS

Efter indblik i 100 el-kontrakter, kan vi hos European Energy Insurance konstatere, at 99% køber el for dyrt. Du kan herunder blive klogere på, hvad der skal til for at sikre sig en bedre elpris.

European Energy Insurance byder på 30 års erfaring indenfor energibranchen, hvilket har givet en forståelse af, at der hersker en uvidenhed omkring elmarkedet i forhold til prissætning og faktorer, der har indflydelse på elpriser.

Vi ser en tendens til, at mange virksomheder tegner en ellers god el-aftale, hvor de ender med at betale overpris for deres elpris. Som en helt ny løsning hertil mener vi, at det kan komme til livs med en energiforsikring og den rette rådgivning og sparring.

Med en energiforsikring hos European Energy Insurance, som et supplement til din el-aftale med en fysisk el-leverandør, kan du sikre, at dig og din virksomhed undgår at betale overpriser og samtidig er garanteret en gevinst ved et prisfald på elmarkedet.

Din virksomhed kan være sikker på at få en sparringspartner, der har fokus på netop jeres behov. Med en energiforsikring får I mulighed for at forsikre jer mod overpriser for jeres elpris og samtidig foretage el-indkøbene med ro i maven.

Tvivl om en energiforsikring kan hjælpe dig og din virksomhed? Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak på +96 82 82 81 og euroei@info.com.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
European Energy Insurance ApS

Østre Alle 102
9000 Aalborg
Danmark
European Energy Insurance ApS

Send til en kollega

0.114