23948sdkhjf

Eltronic Group A/S stifter Dynatest A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Eltronic A/S

Eltronic Group A/S overtager pr. 7. november 2019 alle rettigheder til de basisprodukter, der hidtil er blevet udviklet og solgt i Dynatest Group.

Samler al produktion i Danmark

Overtagelsen omfatter de globale aktiviteter inden for produktion og service af faldlodder, profiler og multifunktionelle køretøjer. Som et led i overtagelsen stifter Eltronic Group A/S en ny virksomhed under navnet Dynatest A/S.

Det nye selskab samler fremover al udvikling og produktion af Dynatests basisprodukter i den eksisterende fabrik på Tempovej 27 i Ballerup. Det omfatter også den nuværende produktion i Nordamerika, som vil blive flyttet til Danmark.

De nuværende globale service-aktiviteter vil fortsætte i regi af Dynatest A/S til gavn for eksisterende og fremtidige kunder.

CEO i Dynatest International A/S, Christian Lanng, kommenterer udviklingen:

“Udviklings- og produktionsaktiviteterne i Dynatest Group har de seneste år været igennem en svær periode, som desværre har nødvendiggjort en rekonstruktion af virksomheden. Jeg glæder mig over, at vi med overdragelsen af produktrettighederne til Eltronic Group A/S kan fastholde udvikling og produktion af Dynatests produkter i Danmark samt et antal danske arbejdspladser.”

Dynatest A/S fortsætter med det website og brand, der er bygget op i regi af Dynatest Group.

Vil trække på erfaringer fra Eltronic Group

Hos Eltronic Group A/S ser direktør og ejer, Lars Jensen, et stort potentiale i etableringen af det nye selskab: ”I Eltronic Group har vi snart 20 års erfaring med teknologiudvikling, produktion og globalt salg. Vi glæder os til at kunne bringe den erfaring i spil, så vi sikrer, at Dynatest også fremover vil være markedsledende og den foretrukne samarbejdspartner inden for forebyggende vedligehold og test af asfalt- og betonbelægninger. Med det nye selskab håber vi at kunne accelerere både produktudvikling og salg af det sortiment, som Dynatest i mange år har været førende indenfor.”

Eltronic Group har i dag omkring 500 medarbejdere og omsætter i 2019 for ca. DKK 580 mio. Gruppen består af en række specialiserede ingeniørvirksomheder, som udvikler, producerer og sælger avancerede teknologiske løsninger til kunder over hele verden.

Nuværende Vice President i forretningsenheden Eltronic Data Intelligence, Jesper Rantala, bliver indsat som CEO i Dynatest A/S. En del af de danske medarbejdere vil blive tilbudt ansættelse i det nye selskab.

Yderligere information

Lars Jensen, tlf.: 40 14 56 44

Jesper Rantala, tlf.: 27 24 60 03

Christian Lanng, tlf.: 23 23 13 00

For yderligere information om Dynatests produkter, se www.dynatest.com


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Eltronic A/S

Kilde Alle 4
8722 Hedensted
Danmark
Eltronic A/S

Send til en kollega

0.078