23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tilpasning giver tilfredse kunder !

Kundetilpassede løsninger: ”Vi tilbyder fra enkelt enheder til flere 1.000 styk alt efter, hvad der passer til kundens behov.

 NTF-Aalborg, der bl.a. producerer rustfri stålløsninger af tråd og rundstål, oplever ofte at blive kontaktet, fordi de tilbyder kundetilpassede løsninger: ”Vi tilbyder fra enkelt enheder til flere 1000 styk alt efter, hvad der passer til kundens behov.

Kunden investerer i at få optimal udnyttelse af sit produktionsudstyr, så er produkt udformning og ikke kun prisen afgørende,” fortæller Jørgen Ravn, Key Account Director og medejer af NTF-Aalborg.

Erfaringer i Danmark gavner eksporten ! Kravene til udstyrsleverandører internt på det danske marked er med til at holde niveauet højt, når danske virksomheder skal lykkes med eksportsalg.

”Vi har store og kendte spillere i levnedsmiddelindustrien i Danmark, der hele tiden stiller høje krav til vores løsninger og udstyr. Det er med dem vi udvikler os og får læring, der gør, at små og mellemstore virksomheder med succes kan gå ud over landets grænser,” forklarer Jørgen Ravn.

NTF-Aalborg A/S
Hagensvej 17
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18236001
P nummer: 1003509454

Send til en kollega

0.047