23948sdkhjf

Nye displays fra Rocktech

| Medlemsnyhed | Indrykket af M-Comp A/S

M-Comp A/S har fornøjelsen af at præsentere tre nye displaymoduler fra Rocktech Displays Ltd. Alle tre er af IPS-typen, og har en betragtningsvinkel mellem 80 og 85°. Størrelserne er 4, 4.3 og 7”.

Skærmene er især ideelle til applikationer, hvor displayet ikke er i kontinuerlig drift, men tændes når behovet er til stede, og prisen er en af de afgørende faktorer.

Alle tre displays kan bruges ved temperaturer fra -20 til 70 °C. Interfacet er 24 bit RGB, og LED backlightet har en estimeret levetid på 30.000 timer.

Displayenes tykkelse er maks. 3 mm, og kræver derfor ikke meget plads til indbygning.

Rocktech Displays Ltd. blev oprettet i 2002, og beskæftiger sig primært med LCD-TFT displays, og deres produkter bruges over hele verden. De har igennem årene opbygget et ry som en kvalificeret og pålidelig producent af displaymoduler. Alt er lavet efter industri standard, og kan derfor købes mange år ud i fremtiden.

Hos M-Comp A/S står vi altid klar med rådgivning og support, og tager gerne del i dit projekt, så du er sikker på at få lige dét display, der passer bedst i din applikation.

For yderligere information kontakt:
Peter Linnet
Telefon: 8753 881 Mobil: 3015 2674
Email: pl@m-comp.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
M-Comp A/S

Kometvej 8D
8700 Horsens
Danmark
M-Comp A/S

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.08