23948sdkhjf

Multivac i samarbejde med BELL-MARK

| Medlemsnyhed | Indrykket af Multivac A/S

Med omgående virkning har MULTIVAC eksklusivrettigheder til at markedsføre InteliJet HD printløsninger fra amerikanske BELL-MARK Sales Co.

BELL-MARK er blandt de førende producenter af digitale printsystemer til pakkemaskiner, og virksomheden er en kendt og pålidelig partner hos mange af vore kunder” siger Luc van de Vel, Vice President for MCP (Medical, Cosmetics and Pharmaceuticals) divisionen, som forklaring på dette strategiske træk. “Med baggrund i samarbejdet kan vi nu tilbyde digitale printere med høj præcision til krævende opgaver i pakkeprocessen, særligt til medical- og farmaprodukter samt kosmetik. ”

InteliJet HD printere er drop-on-demand digitale printere, som kan konfigureres til en eller to farver, ja selv til komplet CMYK farveskala. I modsætning til CIJ (Continuous Ink Jet) printere, som kører med kontinuerlig blækstråle, doserer ventilerne i DoD printere kun den mængde blæk som faktisk kræves til printet. Dette er meget effektivt og derfor særligt økonomisk.

Med en printopløsning på op til 600 x 600 dpi og en printhastighed på op til 150 meter/min. kan der med denne teknologi printes tekst, logoer, variable data og forskellige koder præcist og økonomisk på en bred vifte af materialer som f.eks. papir, Tyvek®, folie eller aluminium. Højkvalitets-UV blæk tørrer meget hurtigt med avanceret UV LED lys, og blækspredningen forbliver minimal, selv på grovfibret Tyvek® materiale, så små ikoner og lille tekst kan reproduceres perfekt. InteliJet HD printere er designet til et stort printareal og kan printe på folier enten fuldt eller delvist med høj nøjagtighed. Modulerne kan udstyres med op til tolv printhoveder, således at der kan printes på en fuldstændig blank folie med en bredde på op til 630 mm.

Virksomheder i medical- og farmaindustrien i særdeleshed drager fordel at printsystemets høje fleksibilitet, hvilket bliver mere og mere vigtig set i lyset af kravene fra UDI Regulations samt serialisering.

Alle BELL-MARK modeller kan integreres i MULTIVAC pakkelinier. Kunderne har også mulighed for at få printsystemerne integreret i deres eksisterende linier.

Printerne og de tilsvarende materialer markedsføres i mere end 80 datterselskaber i MULTIVAC koncernen. MULTIVAC er eksklusiv salgspartner for BELL-MARK i alle regioner af verden – med undtagelse af USA, Canada, Mexico, Puerto Rico og Den Dominikanske Republik. Specialisterne hos MULTIVAC Marking & Inspection varetager after-sales service, levering af reservedele, forbrugsvarer og brugertræning. Med baggrund i de mange års erfaring inden for mange forskellige printteknologier, sikres maksimal pålidelighed og levetid på alle installerede løsninger.

Om BELL-MARK

BELL-MARK, grundlagt i 1959, er blandt de førende leverandører af inline print- og mærkningsudstyr. I 60 år har BELL-MARK udviklet innovative løsninger til printning på emballager, særligt til medical- og farmaprodukter, men også til conveniece-, kød-, bageri-, mejeri- og fjerkræindustrien. BELL-MARK – alle in-line printteknologier inkl. piezoinkjet, termoinkjet, termotransfer, flexo, og blækskriver – alle lever op til kravene om direkte print på pakke- og kartonsubstrater. For yderligere oplysninger: www.bell-mark.com

 Om MULTIVAC

MULTIVAC er blandt verdens førende leverandører af pakkeløsninger til alle slags fødevarer, life science og medicinalprodukter samt industriprodukter. MULTIVAC’s produktprogram dækker stort set alle kunders krav til pakkedesign, kapacitet og ressourceforbrug, og det omfatter en bred vifte af pakketeknologier samt automationsløsninger, etiketterings- og kvalitetskontrolsystemer. Produktporteføljen rundes af med portionerings- og forarbejdningsløsninger i pakkeprocessen. Alle moduler kan integreres i komplette løsninger, som betyder, at MULTIVAC garanterer høj drifts- og processtabilitet samt effektivitet. MULTIVAC koncernen har ca. 5.900 medarbejdere worldwide, hvoraf ca. 2.200 er placeret i hovedsædet i Wolfertschwenden. Med mere end 80 datterselskaber er koncernen repræsenteret på alle kontinenter. Over 1.000 rådgivende sælgere og serviceteknikere deler ud af deres knowhow og erfaring til fordel for kunderne, og de sikrer, at alle installerede MULTIVAC maskiner udnyttes maksimalt. For yderligere oplysninger: www.multivac.com.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Multivac A/S

Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Danmark
Multivac A/S

Send til en kollega

0.063