23948sdkhjf

GP INDUSTRI på vej med spritny rustfri afdeling – GP RUSTFRI

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gottfred Petersen A/S

Lige om lidt sker der noget HELT NYT hos os! Vi er nemlig på vej med en spritny rustfri afdeling – GP RUSTFRI!

- Vi er klar over, at vi hidtil kun har holdt en minimal plads i feltet af leverandører til det rustfri marked, fordi vi nærmest udelukkende har leveret materialer i plast – faktisk velvidende, at vi i vores bagland har en hel masse af de produkter, den rustfri industri har brug for – blandt andet via vores samarbejde med ungarske Meta-Vulk, tyske WASI, danske Rota-Dan og italienske Boteco, som giver os adgang til et kæmpe sortiment af rustfri produkter, fortæller Ulrik Mogensen, Salgschef for GP INDUSTRI.

- Og dette kæmpe sortiment udvider vi nu med rustfri og justerbare maskinsko via endnu et eksklusivt partnerskab – denne gang med italienske Martin Levelling Components. Du kan derfor nu få fingrene i et særdeles alsidigt produktsortiment, som også tæller justerbar maskinsko i rustfrit stål.

Vi bygger selv mindre serier af maskinsko
- Ud over at levere standard-sko kan vi nu også bygge mindre serier af maskinsko her i huset, fordi vi har flere forskellige bunde og gevindstænger i flere forskellige størrelser og længder på hylderne, som vi sammensætter til dig med dag-til-dag-levering. Mere fleksibelt bliver det næsten ikke, smiler Ulrik.

Vil du vide mere om vores produkter i rustfrit stål?
Har du spørgsmål, undrer du dig eller vil du bare gerne vide mere om, hvad vi kan hjælpe dig med i løsninger i rustfrit stål? Uanset, er du altid velkommen til at give os et kald eller sende en mail. 

>> Du kan også læse hele vores nyhed om den rustfri afdeling her <<
 
Vi glæder os til at tale med dig!
  
Ulrik Mogensen
T: +45 6341 1232
M: +45 4082 7704
umo@gottfred.dk

Camilla Hansen Øbro       
T: +45 6341 1222
cha@gottfred.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gottfred Petersen A/S

Langelandsvej 15
5000 Middelfart
Danmark
Gottfred Petersen A/S

Send til en kollega

0.093