23948sdkhjf

Medaljehøst og finalepladser

| Medlemsnyhed | Indrykket af Solina Denmark

Solina Denmarks dygtige konceptudvikler Kaj Hartkær Johansen, har sammen med virksomhedens produktudviklere, vundet 11 medaljer i FødevareDanmarks fagkonkurrence. Derudover har de kvalificeret sig til to finalepladser ved FOODEXPO 2020.

Det er første gang Solina Denmark deltager på FødevareDanmarks fagkonkurrence og udover de fine medaljediplomer virksomheden har modtaget, er de desuden gået videre i finalen ved FOODEXPO 2020.

Ved FOODEXPO 2020 som foregår i MCH messecenter Herning D.22.-24.marts, er det op til messens besøgende at kårer ”Danmarks bedste…” i diverse kategorier. Solina Denmark deltager i finalen om ”Danmarks bedste Frikadelle” med sin ”Luksus Frikadelle” og i konkurrencen om ”Danmarks bedste Spegepølse” med sin ”Grov Trøffelspegepølse”. Konkurrencerne arrangeres af Danske Slagtermestre og løber af stablen søndag d.22. marts.

Solina Denmarks medaljer:

Guldmedaljer:
Grov Spegepølse med vesterhavsost
Grov trøffelspegepølse (Udvalgt til FOODEXPO 2020)
Grov grillpølse
Nordisk grillpølse
Luksus Frikadelle (Udvalgt til FOODEXPO 2020)
Økologisk Frankfurter

Sølvmedaljer:
Sønderjysk spegepølse med rom
Økologisk tapaspølse med hasselnødder

Bronzemedaljer:
Chorizo grillpølse
Grovhakket leverpostej
Fedtfattig frikadelle


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Solina Denmark

Niels Bohrs Vej 55, Stilling
8660 Skanderborg
Danmark
Solina Denmark

Send til en kollega

0.094