23948sdkhjf

Støddæmper hjælper julemanden!

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVN Teknik A/S

Producenten ACE har udviklet en miniature støddæmper, som sænker vibrationer i pakkemaskiner.

Nethandlen stiger
I takt med at antallet af online-butikker øges, så stiger mængden af ​​pakker, som skal håndteres. 

Producenten ACE har derfor udviklet støddæmpere, som kan sikre, at pakkerne hurtigt bliver transporteret på sorteringsbåndet - uden at pakkerne falder af undervejs.

Reducer vibrationer 
I visse tilfælde bevæger transportkasserne sig så tæt sammen i kurverne på transportbåndet, at der opstår vibrationer. Det kan i værste fald resultere i, at transportkasserne med pakker falder ned fra sorteringsanlægget.  

Miniature støddæmper
Producenten ACE kan - med installation af miniature støddæmper -  dæmpe centrifugalkræften og dermed stoppe vibrationerne. Løsningen er MC150EUM-PP150, en miniature støddæmper, hvor hemmeligheden skal findes i den hermetisk forseglede rullende membran i hver støddæmper.

Lang levetid og vedligeholdelsesfrie komponenter
Med et slag på 12 mm har disse selvkompenserende og vedligeholdelsesfrie komponenter et energioptag på 20 Nm pr. slag eller 34.000 Nm i timen.

Levetiden er op til 25 millioner cyklusser, derfor er miniature støddæmperne velegnet til kontinuerlig drift i moderne sorteringssystemer. Under enkle forhold svarer dette allerede til fire gange levetiden sammenlignet med traditionelle støddæmpere. Under vanskelige eller vibrerende forhold er dette antal cyklusser endnu højere sammenlignet med forventet levetid for traditionelle støddæmpere.

Rustfrit stål
Miniature støddæmperne er universel anvendelige. Udførelser i rustfrit stål er også tilgængelige, og derfor er støddæmperne også særdeles interessante for maskinbyggerne til fødevareindustrien.

ACE støddæmpere
Ud over den brede vifte af miniature støddæmpere tilbyder producenten ACE også større og mere kraftfulde modeller inden for støddæmpere. Disse inkluderer både industrielle støddæmpere og tunge industrielle støddæmpere.

Kontakt os på tlf. 70 20 04 11 eller avn.teknik@avn.dk

Kontaktpersoner Automation  

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVN Teknik A/S

Dalager 1
2605 Brøndby
Danmark
AVN Teknik A/S

Send til en kollega

0.047