23948sdkhjf

Undgå sammenklæbning, itu-rivning, støv, gnister, stød m.m.

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Statisk elektricitet kan medføre en lang række problemer...

Hvad er statisk elektricitet?
Materiale som papir, plast eller tekstiler indeholder normalt et lige antal positive og negative ladninger som gør, at de er elektrisk afbalanceret. Friktion eller adskillelse fra lignende materialer eller andre overflader kan forstyrre denne balance, hvilket får materialet til at blive elektrisk opladet.

Den elektriske ladning (statisk elektricitet) vil tilføre en kraft på nærliggende ladede genstande eller en jordforbindelse.

Statisk elektricitet kan medføre en række problemer, som for eksempel at støv klæber til produktet, eller at produktet klæber til sig selv, til rullen eller til maskinen. Men der kan også opstå problemer med at materialerne rives itu, fastklemmes eller krølles og sidst men ikke mindst, kan statisk elektricitet medføre at der opstår farlige gnister eller stød.

Vores løsninger gør det nemmere at undgå stød, støv tiltrækning, itu-rivning og sammenklæbning!
Vi samarbejder med EXAIR, der er blandt de førende på markedet når det drejer sig om eliminering af statisk elektricitet. Vi er forhandler af deres komplette serie af effektive statiske eliminatorer, der afhjælper almindelige statiske problemer ved at neutralisere overfladeladningerne.
 
Statiske eliminatorer med og uden trykluft
Vores statiske eliminatorer med trykluft fjerner ladningen hurtigt og i store afstande. De er ideelle til steder, der er svære at nå eller blokerede overflader, produkter der bevæger sig ved høje hastigheder og overflader med ekstremt høj opladning.

De fås som faste eller bærbare løsninger. De faste statiske eliminatorer giver en konstant strøm af statisk eliminering af ioner selv på hurtige produktionslinjer. De bærbare er ideelle til afblæsning af spåner eller støv, som klæber til vanskelige områder eller komplekse former.

I nogle situationer kan selv den mindste mængde luftstrøm forstyrre produktet. Dette gælder for lette materialer eller printerhoveder. Vi tilbyder derfor også løsninger til statisk eliminering uden trykluft, der giver koncentreret statisk eliminering tæt på processen med en hurtigt statisk nedbrydning.

Ønsker du mere information?
Vi sidder klar til at hjælpe på 4656 4343. Du kan også se mere om alle vores løsninger via linket herunder.
www.avsdanmark.dk/statisk-elektricitet

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062