23948sdkhjf

Ny megatrend 2020: Bekæmp antibiotikaresistens

| Medlemsnyhed | Indrykket af Euro Poultry A/S

Få svar på de 8 mest stillede spørgsmål om opdræt uden brug af antibiotika, antibiotikaresistens og antibiotikafri kylling. Kom med på den globalt stigende trend - og ind i kampen mod antibiotikaresistens. Modtag gratis salgsmateriale

Få svar på de 8 mest stillede spørgsmål om opdræt uden brug af antibiotika, antibiotikaresistens og antibiotikafri kylling. Kom med på den globalt stigende trend - og ind i kampen mod antibiotikaresistens!

Vil du med på megatrenden i 2020? 
McDonalds, Subway, Burger King og mange af de største restaurantkæder i verden er allerede med i kampen mod anvendelsen af antibiotika. Samme tendens ses hos supermarkeder som Netto, fødevarevirksomheden Danish Crown samt flere restauranter, hoteller, kantiner, skoler og hospitaler, som er gået ind i kampen for en bedre fremtid. 

Vidste du i øvrigt, at ifølge den øgede bevidsthed og efterspørgsel efter gennemsigtighed har resulteret i en vækst på 14,6% inden for antibiotikafri-mærkede produkter? 

Kom med i kampen - og få tilsendt gratis salgsmateriale
Du kan læse meget mere her om megatrenden i nedenstående link, og hvordan du kommer med i den globale kamp mod antibiotikaresistens samt modtager gratis slagsmateriale.

Læs her alt, hvad du behøver at vide om opdræt uden antibiotika, antibiotikaresistens og antibiotikafri kylling:

De 8 mest stillede spørgsmål om opdræt uden antibiotika og antibiotikaresistens 

Tilmeld dig gratis slagsmateriale her!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Euro Poultry A/S

K. Christensens Vej 2M
9200 Aalborg SV
Danmark
Euro Poultry A/S

Send til en kollega

0.095