23948sdkhjf

Fra lokal producent af kælke til international eksportsucces

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gottfred Petersen A/S

Kundeportræt: Du kender den. Den klassiske røde, trehjulede cykel med lad, som har været en fast del af Winthers legeunivers i snart 60 år. Den cykel, som mange danskere kender som ”min første cykel”, og som nu er ved at blive et nationalt ikon.

Men at Winther overhovedet eksisterer og bliver til den internationale eksportsucces, virksomheden er i dag, bygger på en skæbnesvanger ulykke …

En kold vinterdag i 1930 er Anders Winther ved at afslutte nogle ærinder i Silkeborgs centrum, da han pludselig bliver involveret i en trafikulykke. Ulykken sætter en brat stopper for det liv, han kender så godt. Den kommer nemlig både til at koste ham det ene ben og jobbet som grovsmed i landsbyen, Øster Bording, lidt udenfor Silkeborg.

- Læser du med, kommer du helt tæt på en af vores allerbedste kunder … Og ligesom Winther brænder vi også for at skabe og bevare den nærhed, der opstår, når vores relation til dig som kunde og samarbejdspartner vokser og udvikler sig, forklarer Susanne Rytter Madsen.

Vi vil gerne vise dig frem og fortælle din historie! Så har du lyst at være med, er du velkommen til at give mig et kald på +45 63 41 12 34. I fremtiden kommer der endnu flere portrætter i nyhedsstrømmen på vores website, som vi deler med dig her.

Jeg håber, du har lyst til at læse med - så bli’r vi virkelig glade! 

Susanne Rytter Madsen 
Intern/Ekstern Salgskonsulent
Telefon: +45 63 41 12 34
Mail: srm@gottfred.dk

>> Læs hele kundeportrættet her: Fra lille lokal producent af kælke til international eksportsucces med 50 lande i bogen

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gottfred Petersen A/S

Langelandsvej 15
5000 Middelfart
Danmark
Gottfred Petersen A/S

Send til en kollega

0.093