23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny anti-statisk luftkniv fra EXAIR

Nu med 30% bedre ydeevne og er CE, UL og RoHS certificeret

Den nye Gen4 standard ion luftkniv eliminerer statisk elektricitet 30% bedre ved lave indløbstryk, hvilket både sparer trykluft og penge.

Forbedrer produktionshastigheder, produktkvalitet og renhed på overfladen
Den nye Gen4 standard ion luftkniv eliminerer statisk elektricitet på plastmaterialer, net, ark og andre produktoverflader, hvor itu rivning, fastklemning eller farlige stød er et problem.

Alle de nye Gen4-produkter fra EXAIR har gennemgået uafhængige laboratorietests for at certificere, at de opfylder de strenge sikkerheds-, sundheds- og miljøstandarder i USA, EU og Canada, der er nødvendige for at opnå CE- og UL-mærkerne. De er også i overensstemmelse med RoHS.

Nye designfunktioner omfatter blandt andet:

  • metalforstærket højspændingskabel, der beskytter mod slid og snit
  • integreret jordforbindelse
  • elektromagnetisk afskærmning


Fjerner statisk elektricitet på under ½ sekund
Ion luftkniven minimerer trykluft forbruget ved at medtage den omgivende luftstrøm i et forhold på 30:1. Den unikke forstærkede luftstrøm fører ionerne til målet, hvilket gør det muligt for ion luftkniven at fjerne statisk elektricitet på mindre end et halvt sekund.

Fra let brise til stærk storm
Luftmængden og hastigheden reguleres trinløst og man kan således styre om man ønsker en "let brise" til forsigtigt at fjerne forureninger eller en "stærk storm" til kraftigt at blæse det væk.

Gen4 standard ion luftknivene fås i længder fra 7,6 cm til 121,9 cm Den elektriske ionkilde er stødfri og der er ingen radioaktive elementer. Der er designet en ny strømforsyning til at betjene de nye Gen4 produkter.

AVS Danmark er forhandler af statiske eliminatorer fra EXAIR. Vi tilbyder bærbare eller faste løsninger med og uden brug af trykluft.

Ønsker du mere information?
Kontakt os på 4656 4343, hvor vi sidder klar til at hjælpe. Du kan også se mere om løsningerne til at eliminere statisk elektricitet ved at downloade vores brochure i højre kolonne eller via nedenstående link.

www.avsdanmark.dk/statisk-elektricitet

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

MAD
Marketing AVS Danmark
marketing@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.047