23948sdkhjf

Vælg den rigtige emballage og pak forsvarligt

| Medlemsnyhed | Indrykket af Albe Emballage A/S

Det er vigtigt at vælge den rigtige emballage, når pakkerne skal pakkes ind. Her kan boblefolie være en god og forsvarlig løsning.

Beskyt dine varer med boblefolie fra ALBE Emballage A/S
Boblefolie eller bobleplast, som det også kaldes er en yderst populær emballage til indpakning og beskyttelse af produkter, som kræver ekstra god beskyttelse under transporten. Boblefoliens høje fleksibilitet, utrolig lette vægt samt dens stødabsorberende vægt gør den anvendelig til forsendelse af stort set alle typer varer, lige fra tunge varer til små skrøbelige varer.

Fordele ved boblefolie
Lige som f.eks. skumfoam har boblefolien den fordel at den er produceret i et skånsomt materiale, som sikrer at dine produkter ikke bliver ridsede. Boblefolien er et meget let og fleksibelt materiale som i forhold til f.eks. bølgepap både vejer mindre, er mere fleksibelt og lettere at arbejde med. Desuden er boblefolien modstandsdygtig over for både fugt, snavs og støv og kan derfor give dine produkter en god beskyttelse i lang tid, både under transport og opbevaring.

Stort udvalg af boblefolie
Hos ALBE Emballage A/S finder du boblefolie i mange forskellige størrelser lige fra 25 cm bred boblefolie til 250 cm bred boblefolie. Folien leveres i praktiske ruller så den er nem at håndtere når du skal pakke dine varer ind. Ud over den almindelige boblefolie forhandler vi også en antistatisk udgave, som egner sig specielt god til beskyttelse af elektroniske produkter, der kan tage skade af elektrostatiske ladninger.

Pak dine varer med boblefolie
Til indpakning af varer er det naturligvis altid vigtigt at overveje hvilken type emballage der egner sig bedst til formålet. Derved undgår du at varerne går i stykker eller bliver beskadiget under transporten. For det første skal du vælge en papkasse der passer i størrelsen, så varerne ikke flytter sig rundt i kassen, dernæst skal du sikre at kassen er godt foret. Her kan boblefolien komme ind i billedet enten i den almindelige udgave, i den antistatiske udgave eller den udgave hvor der sidder papir på den ene side. Hos ALBE Emballage A/S lagerfører vi alle typer, ønsker du at se billeder og læse mere om hver enkelt type boblefolie, så klik ind på vores hjemmeside under boblefolie. Her står der en del om produkterne, desuden kan du se de forskellige lagerførte størrelser. Skal du bruge noget andet, en anden størrelse eller kan du ikke finde det du leder efter, så kontakt os endelig. Vi sidder altid klar ved telefonen og tager gerne en helt uforpligtende snak med dig:)

Skal du pakke små produkter ind?
Til indpakning og beskyttelse af mindre produkter kan det nogle gange bedre betale sig at anvende boblekuverter i stedet for boblefolie. Boblekuverterne fås i mange forskellige størrelser, så det er muligt at finde en størrelse, som passer lige præcis til forsendelse af det enkelte produkt. Ønsker man at få dit logo eller andet tryk på boblekuverten, så er det også en mulighed, faktisk helt ned i meget små mængder.

Danmarks stærkeste udvalg af emballage
Hos ALBE Emballage A/S finder du alt indenfor boblefolie og emballage generelt til indpakning og beskyttelse af varer til forsendelse. Alle emballagerne i vores sortiment er nøje udvalgt ud fra kundernes høje forventninger til kvalitet og pris. Desuden lagerfører vi et meget bredt udvalg af emballage til leveringen dagen efter bestilling, samtidig tilbyder vi også et hav af forskellige specialfremstillede emballager, som f.eks. papkasser. postordreposer, folier mv. i bestemte størrelser og eventuelt med tryk, tape med tryk og meget meget mere.


Kontakt os allerede i dag på tlf. 44 68 07 07 eller på mail: albe@albeemballage.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Albe Emballage A/S

Baldersbuen 20
2640 Hedehusene
Danmark
Albe Emballage A/S

Send til en kollega

0.079