23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Selvbærende engangsforskalling tilfører store besparelser!

Sådan gør du dit arbejde med forskalling langt lettere og økonomisk rentabelt med FORMTEC - den ergonomisk korrekte engangsforskalling fra PARTEC ...

Kender du til de fordele, du opnår, når du støber fundamenter med vores selvbærende FORMTEC engangsforskalling fra PARTEC? En forskalling, der giver dig store besparelser, fordi dyre processer skæres væk?

  • Når din engangsforskalling er på plads, indgår den som en integreret del af byggeriet. Modsat traditionel forskalling skal du nemlig ikke afforskalle, når betonen er hærdet.

  • Du skal ikke betale for returfragt af materiel eller for rens af formene hos leverandøren.

  • Du undgår omkostninger til reparation af traditionelle forskallingsforme.

  • Med en vægt på 7 kilo pr. kvm kan én mand let arbejde med FORMTEC uden kran og specielværktøjer. Du bliver således både skånet for tunge løft og skub.

  • Ved montering er der ikke behov for gennemføringer af spændestave. Afstandsrør, konus formolie mm. er derfor overflødige materialer.

  • Dine forme har ikke behov for støtte fra grus eller lignende, da engangsforskallingen er selvbærende og derfor – med andre ord – bærer sig selv.


Ud over de besparelser du opnår med FORMTEC, er installationen af formene let og overskuelig. Alle dele er nummeret i forhold til den plantegning over fundamentet, som følger med.

På billederne har vi været på besøg hos Barslund & Gasseholm, HP Byg A/S og HME Beton.

>> Gi'r du lyd på 63411240, fortæller vi dig meget mere <<

Gottfred Petersen A/S
Langelandsvej 15
5000 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15013788
P nummer: 1000845355

Kontaktperson

Ulrik Mogensen
Salgschef
+45 6341 1232 umo@gottfred.dk

Send til en kollega

0.031