23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HYTOR Pneumatik opruster på Fyn

Den 1. juni 2011 er Per Gork-Jensen tiltrådt som teknisk salgskonsulent hos HYTOR A/S. Per får ansvaret for at servicere og rådgive HYTOR’s fynske kunder.

Per Gork-Jensen er uddannet maskinmester fra Odense Maskinmesterskole og har sidenhen suppleret sin uddannelse med hydraulik-modulet på Odense Teknikum.

Per har gennem de senere år specialiseret sig i pneumatik. Han har i perioden 2004 til 2010 arbejdet hos Norgren A/S med ansvar for salg af pneumatiske komponenter til maskinbyggere og industrivirksomheder på Fyn. Per har stor erfaring i at designe pneumatiske løsninger, der præcis opfylder kundens behov.

Han har desuden arbejdet som teknisk salgskonsulent for GKN Walterscheid, som teknisk supporter hos Svendborg Brakes og som kvalitetskontrollør for Vestas A/S.

Per er 37 år. Han bor i Odense sammen med sin familie. I fritiden ses han ofte på fodboldbanen eller iført løbetøj.

For yderligere info eller aftale om besøg kontakt
HYTOR A/S - Pneumatik
Tel. 76 14 19 00

HYTOR er certificeret distributør af Parker Origa, Parker Legris, Parker Pneumatics samt CEJN’s programmer af avancerede pneumatiske komponenter og systemer.
HYTOR tilbyder desuden en bred vifte af serviceydelser, f.eks. kompressorservice, lækagesøgning, fejlfinding, reparation samt systematisk service og vedligehold af trykluft anlæg.

www.hytor.dk

HYTOR A/S
Guldborgsundvej 1
6705 Esbjerg Ø
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33943717
P nummer: 1001712517

Send til en kollega

0.048