23948sdkhjf

The DNA of Better Packaging & Processing

| Medlemsnyhed | Indrykket af Multivac A/S

MULTIVAC på interpack 2020

På interpack 2020 i Düsseldorf præsenterer MULTIVAC integrerede packaging & processing løsninger. Alle besøgende på MULTIVACs fem stande vil få et indblik i den omfattende løsningsportefølje såvel som MULTIVAC Gruppens ekspertise inden for alle applikationer. Der fokuseres på bæredygtige pakkeløsninger samt digitalisering af processer og forretningsmodeller. 

På den største stand i hal 5 (E 23) rettes der primært fokus på forarbejdning i fødevareindustrien. Med fire fuldautomatiske pakkelinier vises vidtrækkende ekspertise i linieautomation; desuden præsenteres en bred vifte af forskellige pakketeknologier. Koncepter til bæredygtige pakkeløsninger vil også kunne ses ligesom alle aspekter af digitalisering af processer og forretningsmodeller. 

I udendørsfaciliteter (mellem hal 5 og 7) demonstrerer MULTIVAC live en fuldt integreret løsning til slicing og pakning af en lang række forskellige produkter. Den fuldautomatiske linie består af MULTIVACs højkapacitetsslicer og en dybtrækningsmaskine.   

På et andet udendørsområde (foran hal 5) får de besøgende en dybere indsigt i det brede program af halv- og fuldautomatiske pakkeløsninger til små og mellemstore producenter med kammermaskiner, traysealere og kompakte dybtrækningsmaskiner. 

Besøgende på FRITSCH-standen (hal 3, C 04) kan få svar på spørgsmål om alt inden for formning og forarbejdning af dej samt enkeltheder om den brede produktpalette – fra løsninger til håndværksbageren op til industribagerierne.

Derudover præsenterer MULTIVAC i hal 16 (stand B 72) en række løsninger til pakning af medical- og farmaprodukter. På standen findes løsninger til automatisk pakning af følsomme produkter og mindre partier samt mærkning og automatiseringsløsninger, som er specielt designet til branchens høje krav. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Multivac A/S

Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Danmark
Multivac A/S

Send til en kollega

0.078