23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fokus på Food & Biotech med ny sektionsdirektør

Pr. 1. november er afdelingsleder Michael Hastrup Andersen udnævnt til sektionsdirektør for Food & Biotech i Process Engineering A/S.

Det er endnu et led i vækststrategien 2023, bl.a. med øget fokus på brancherne for at videreudvikle forretningsområderne.

Michael har siden 2016 været afdelingsleder i Aarhus. I alt er der 15 ansatte ved kontoret i Aarhus, og rollen som afdelingsansvarlig fortsætter Michael med at have samtidig med hans udnævnelse som sektionsdirektør for Food & Biotech.

Målrettet fokus inden for Food & Biotech
Med vækststrategien 2023 ændres markedstilgangen til en brancheorienteret model indenfor forskellige sektioner som bl.a. Food & Biotech. Vi har de senere år oplevet store vækstrater indenfor Food & Biotech, og den øgede vækst har stillet nye krav til salg og afvikling.

”Kunderne vil fremadrettet opleve et større branchekendskab i salgsfasen og et fortsat højt erfaringsniveau indenfor Process Engineerings rådgiverydelser, som udbygges med ”værktøjer” til f.eks. projektafvikling og Good Engineering Practice. Sektionen vil vi fremadrettet udvikle, og første led er allerede sket med tilføjelse af Slagteri og Fersk kød,” forklarer Michael.

Ser ikke kun på Danmark
Markedstilgangen inden for Food & Biotech er ikke begrænset til kunderne i Danmark. Det målrettede fokus går også udover landets grænser, og netop udenlandsaktiviteter er en del af Process Engineerings vækststrategi.

For yderligere informationer kontakt

Michael H. Andersen
Director, Food & Biotech Section,
Process Engineering A/S
(+45) 2481 0506
mha@proeng.dk

Poul B. Jakobsen
Adm. Direktør,
Process Engineering A/S
(+45) 2424 1183
pbj@proeng.dk

Process Engineering A/S
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25987934
P nummer: 1008383177

Kontaktperson

SA
Sarah Agerkvist
Marketingsassistent
+45 2679 5554 sba@proeng.dk

Send til en kollega

0.032