23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Glædelig jul og godt nytår fra Process Engineering

2019 er ved at gå på hæld, og i Process Engineering kan vi se tilbage på et forrygende år, hvor vi ikke har stået stille.

Vi startede året med en ny, ambitiøs vækststrategi. Det har betydet, at vi i løbet af året har haft stort fokus på at realisere de første tiltag i strategien.

I første halvår etablerede vi forretningsområdet Pharma i afdelingen i København, og samtidig tog vi vores første skridt i vores udenlandske aktiviteter med åbningen af kontoret i Oslo.

Sidste halvår bød på mange nomineringer og kåringer; Vi blev Great Place to Work certificeret for anden gang, fik en 22. plads på listen over Danmarks Bedste Arbejdspladser for mellemstore virksomheder, femte Gazelle kom i hus, vi blev nomineret som Succesvirksomhed, i EY Entrepreneur of the Year og Årets Ejerleder, hvor Poul B. Jakobsen i sidst nævnte løb med Årets Temapris i region Sydjylland. Derudover rundede vi også 20 år, som vi fejrede med alle medarbejderne på en tur til Hamborg.

Vores nyeste tiltag er udvidelsen af forretningsområdet Food & Biotech med ”Slagteri og Fersk kød”, hvor vi øger vores fokus inden for håndteringen af fødevarer, der ikke er flydende. Det har betydet ændringer i vores organisation; først med afdelingsleder af Aarhus-kontoret Michael H. Andersen der er udnævnt som Sektionsdirektør for Food & Biotech, og senere yderligere ændringer i organisationen i det kommende år.

Vi ser derfor frem til at gå 2020 i møde og ønsker dig og dine nærmeste en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Process Engineering A/S
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25987934
P nummer: 1008383177

Kontaktperson

SA
Sarah Agerkvist
Marketingsassistent
+45 2679 5554 sba@proeng.dk

Send til en kollega

0.048