23948sdkhjf

Bæredygtige pakkeløsninger til frugt og grønt

| Medlemsnyhed | Indrykket af Multivac A/S

MULTIVAC præsenterer et bredt program af pakkeløsninger til frugt og grøntsager i Berlin i dagene 5.-7. februar 2020.

Udover pakkeløsninger, som forlænger holdbarheden på ferske varer, er der stort fokus på bæredygtige pakkekoncepter og attraktive etiketteringsløsninger til frugt og grøntsager samt snacks og alle slags friskskårne produkter.

På messen udstiller MULTIVAC TX 710 traysealeren, en ny model i X-line maskingenerationen. Traysealeren leveres med innovativ maskinteknologi med et omfattende sensorsystem, intelligent styring og høj processikkerhed – og den sætter nye benchmarks for pakkekvalitet og konstant høj kapacitet. Desuden præsenterer MULTIVAC en løsning til pakning af jordbær fremstillet i pap, som er påsvejset en enkeltlags PET-folie.

Bæredygtig pakning af majskolber demonstreres på en kompakt R 085 dybtrækningsmaskine. Denne effektive model er specielt velegnet til producenter af mindre serier. Såfremt maskinen designes i R 085 e-concept version, kan den producere uden brug af trykluft og vand, hvilket giver stor fleksibilitet ved placering af maskinen i produktionsfaciliteterne.

XMesh® og FreshSafe pakkekoncepterne præsenteres ligeledes på messen. XMesh® er et materiale, som med sin net-lignende struktur giver den luftpermeabilitet, der er så vigtig for frugt og grøntsager og derfor sikrer forlænget holdbarhed på produktet.  Derudover vises FreshSafe systemet til dybtrækningsmaskiner og traysealere, hvor overfolien perforeres under pakkeprocessen. Perforeringsmønstret kan designes individuelt til produktet som skal pakkes; det betyder, at en defineret gaspermeabilitet for EMAP-pakker kan indstilles, hvilket forlænger  holdbarheden på produktet markant.  Denne løsning er særlig omkostningseffektiv, idet standard pakkematerialer kan anvendes, så der ikke er behov for at lagre materialer med forskellig perforation.  

Og sidst, men ikke mindst, præsenteres L 310 båndetikettering til wrap-around etikettering af pakker (full wrap labelling) for de besøgende. Denne form for etikettering giver mange muligheder for pakkedesign, hvilket igen bidrager væsentligt til at gøre pakken attraktiv i salgsøjeblikket.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Multivac A/S

Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Danmark
Multivac A/S

Send til en kollega

0.078