23948sdkhjf

KEN: Stor fleksibilitet med standard hygiejne løsning

| Medlemsnyhed | Indrykket af KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

Hos KEN HYGIENE SYSTEMS oplever vi ofte, at kunderne efter installation opdager mange ekstra hygiejne opgaver, som kan varetages af en KEN Equipment Washer Disinfector EWD.

KEN EWD 25 og EWD 50 er en del af Equipment Washer Disinfector serien fra KEN HYGIENE SYSTEMS, som sikrer det højst mulige hygieneniveau og imødekommer de mest stringente krav fra industrier såsom fødevare, biotech og pharma.

Som kunde kan du få særdeles fleksible maskiner til at vaske og desinficere forskellige typer af kristisk procesudstyr. Ligeledes opnås en ensartet, automatiseret og verificérbar vaskeprocedure, som garanterer en kontrolleret, pålidelig og sikker håndtering af udstyret. 

Desuden bidrager disse maskiner til et sikkert og forbedret arbejdsmiljø for medarbejderne, da spredningen af vand og aersoler afgrænses til et lukket vaskekammer. 

To forskellige typer af installation 

Du kan vælge mellem to forskellige installationsmuligheder. Den ene indebærer, at maskinen installeres i en pit for at få direkte adgang til vaskekammeret, hvilket muliggør loading og unloading i gulvhøjde.

Alternativt kan du vælge at få maskinen installeret på gulvet, herved kan loading og unloading af udstyr ske ved vaskekammeret. For at gøre arbejdsgangen mere brugervenlig for medarbejderne, kan de øverste hylder tippes ned i vaskekammeret. 
 
Den type af installation, som du vælger, er afgørende for, hvilke racks du kan bruge.

Vask og desinfektion af udstyr på specialfremstillet racks

Vaskekammeret i EWD 25 og EWD 50 er designet til at vaske og desinficere udstyr på specialfremstillet racks. Vores Rack- og Spike system er en meget fleksibel løsning til at rengøre udstyr. Ved brug kan spikene nemt flyttes for at sikre den mest effektive vask af dit specifikke udstyr.

Rackene har hjul for at garantere en sikker og let håndtering af udstyret - for medarbejderen såvel som udstyret. 

I en pit installation kan racket transporteres fra EWD’eren til produktionslinjen for at loade procesudstyret, og derefter køres direkte ind i maskinen. Ved en installation på gulvet, kan racket køres ud til produktionslinjen ved hjælp af en trolley, hvilket muliggør loading direkte ind i vaskekammeret. 

Exceptionelt vaskeresultat

Inde i vaskekammeret er placeret fire bevægelige og roterende vaskearme. Vaskearmene er placeret mellem hylderne og bevæger sig horisontalt imens de drejer 360 grader.

Dette sikrer en optimal fordeling af vand og således opnås et exceptionelt godt vaskeresultat. 

Til højre under kataloger, kan du læse mere om vaskeprocessen samt et unikt og effektivt tørresystem som kan integreres i maskinen, hvis du har et behov for at udstyres skal tørres.

Se mere om EWD 25 og EWD 50 her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

Bøgebjergvej 60
5672 Broby
Danmark
KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109