23948sdkhjf

KEN: Vaskeløsninger for optimal produktionsflow

| Medlemsnyhed | Indrykket af KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

I fødevareindustrien er der stigende fokus på optimering af processer og eliminering af hygiejne risici.

KEN EW 1200 og EW 1300 er en del af Equipment Washer serien fra KEN HYGIENE SYSTEMS. De tilbyder stor fleksibilitet idet de er kompatible med mange forskellige former for vogne, tanke og racks samt diverse typer af udstyr. De er standard maskiner med tilpasset udstyr, hvilket muliggør, at vi kan opfylde dine vaskebehov mest muligt effektivt.

Kundens ønske til optimal flow opfyldes med to forskellige former for installation 

Du kan vælge mellem to forskellige installationsmuligheder, når du skal have installeret din EW 1200 eller EW 1300:

  • Pit installation: Dette involverer at installere maskinen i en pit i gulvet. Dette tillader loading og unloading i gulvhøjde.
  • Installation på gulvet: Hvis det ikke er muligt at etablere en pit, så kan man installere maskinen på gulvet. Herved kan loading og unloading foretages ved hjælp af en rampe eller et transportsystem.

Muliggøre den mest optimale virkeevne

EW 1200 og EW 1300 vasker ved hjælp af en vaskeramme, der tillader vask og skyl fra fire sider. Vaskerammen bevæger sig horisontalt i vaskekammeret, og efter dit behov kan vaskerammen programmeres til at vaske intensivt i kritiske områder. 

Vaskerammen har to separate vaskesystemer; et til for-skyl og vask, og et til slut-skyl med rent og ofte varmt vand. I løbet af slut-skyllet er det muligt at skylle med vandtemperaturer over 80°C.

Vaskerammen bidrager herved til en hurtig, effektiv og stadig meget hygiejnisk vaskeproces. 

Som kunde kan du opnå adskillige fordele

Ved at benytte en EW 1200 eller EW 1300 kan du sikre en energibesparende, miljøvenlig og skånsom vaskeproces, samt et meget lavt forbrug af vand og kemi.

Derudover tilbyder maskinen en ensartet, automatiseret og dokumentérbar vaskeproces, hvilket sikrer et højt hygiejneniveau samt en kontrolleret og sikker drift. Ligeledes sikres et sundt og sikkert arbejdsmiljø, da spredningen af vand, aersoler etc. er begrænset til et lukket vaskekammer.

EW 1200 og EW 1300 sørger for en effektiv og optimal vaskeproces, hvilket bidrager til, at du kan frigive ressourcer til at varetage andre opgaver, mens maskinen vasker dit udstyr. Derved får du øget mulighed for at optimere udnyttelsen af dine løntunge ressourcer. 

Hvis du har behov for at separere den urene og rene side, eller i situation hvor vaskeprocessen skal optimeres, så kan EW 1200 og EW 1300 leveres som en to-dørs gennemstiksløsning.

Herudover kan du justere vasketiden til at passe til dine behov. Den gennemsnitlige vaske- og skylningsproces tager mellem 4-10 min. 

Du kan se mere om EW 1200 og EW 1300 her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

Bøgebjergvej 60
5672 Broby
Danmark
KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.14