23948sdkhjf

MULTIVAC-ekspertise i automation og komplette linier

| Medlemsnyhed | Indrykket af Multivac A/S

På dette års interpack retter MULTIVAC fokus mod fuldautomatiske pakkelinier samt koncepter til fremstilling af bæredygtige pakkeløsninger.

Fuldautomatisk pakning i bakker

Hjertet i denne fuldautomatiske linie er den kompakte TX 710 traysealer, som er velegnet til pakning af en bred vifte af fødevarer takket være de mange mulige designs. Til printning på overfolien er traysealeren udstyret med en DP 225 printer med integreret TTO 30 termotransferprinter. En multiheadvægt fra Cabinplant anvendes til fyldning af bakkerne, som er fremstillet i mono-polypropylen og derfor lever op til kravene om genanvendelse. Den præcise og hurtige etikettering af bakkerne udføres på et båndetiketteringsanlæg fra den seneste generation, nemlig L 320 modellen. H 130 robotten anvendes til ilægning af bakkerne i kartoner. 

Pakkeløsning med kartonbakker

MULTIVAC præsenterer ligeledes en pakkelinie til pakning i kartonbakker, som køres på en R 245 dybtrækningsmaskine med tilførselssystem til rejste kartonbakker. I formstationen fores bakkerne med en egnet folie, som giver den krævede produktbeskyttelsesbarriere. Folien kan adskilles fra kartonbakken efter brug og de enkelte dele af emballagen kan efterfølgende afleveres særskilt for genanvendelse. Pakkemaskinen er udstyret med en DP 200 printer til mærkning af individuelle produktdata på overfolien.  Et visionkontrolsystem sørger for pålidelig overvågning af printet.  

Automatiseret linie til slicing og pakning af forædlede produkter

Højkapacitetssliceren S 1600 slicer er udstyret med fuldautomatisk, centralt tilførselssystem og med den innovative sliceteknologi opnås en meget høj skærehastighed på op til 1.600 akkurate skiver pr. minut.  SB 625 overførselsbåndet sikrer, at de slicede produkter overføres effektivt til pakkemaskinen. Båndstyringen er integreret i pakkemaskine og slicer, hvilket betyder højt udbytte på hele linien. Interface er imidlertid designet således, at båndet også nemt kan forbindes til slicere fra andre leverandører. De slicede produkter pakkes på en RX 4.0 dybtrækningsmaskine, som sætter markedsstandarden med det nye sensorsystem. Pakkerne etiketteres præcist på den nye CL 2XX tværbaneetiketterer. 

Fuldt integreret linie til portionering og pakning af fersk kød

Hjertet i denne linie er en TX 730 traysealer, en ny model i X-line generationen. Præ-udskårne kartonplader køres på TX 730 til produktion af MultiFreshTM vakuum-skinpakker med inside cut. Portionering udføres med den fleksible og multifunktionelle GMS 520 singlecut kødportioneringsmaskine. Trods det kompakte design sætter TVI's meget efterspurgte model standarden med hensyn til kvalitet, kapacitet, udbytte, præcision og ikke mindst fleksibilitet.  L 310 båndetikettering anvendes til påsætning af full-wrap labels på MultiFreshTM pakkerne. I 310 visionkontrolsystemet sikrer pålidelig overvågning af kvalitet og print selv ved maksimal produktionshastighed. 

Ny TX 810 traysealer

MULTIVAC præsenterer for første gang den nye TX 810 traysealer for offentligheden på interpack. Takket være designet med 2 spor kan der med denne model opnås væsentlig højere kapacitet.

MULTIVAC viser også sit program af digitale services på interpack. MULTIVAC's banebrydende løsninger tilbyder kunderne en lang række værktøjer til forøgelse af maskinens tilgængelighed og effektivitet. 

Bæredygtige pakkeløsninger

Et andet fokusområde på messen er bæredygtige pakkeløsninger: mange forskellige koncepter til reduktion af materialeforbruget samt andre koncepter til fremstilling af emballager, som lever op til nutidens krav om genanvendelse. Et eksempel er MULTIVAC PaperBoard programmet, som består af en bred vifte af papirbaserede materialer til produktion af MAP og vakuum-skinpakker på dybtrækningsmaskiner og traysealere.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Multivac A/S

Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Danmark
Multivac A/S

Send til en kollega

0.078